REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Koronavirusas pasiglemžė garbaus amžiaus poros gyvybes. Vyras ir žmona, santuokoje išbuvę virš keturiasdešimt metų, buvo išskirti klastingo viruso. Abu sutuoktiniai mirė panašiu metu – mirus žmonai, po trijų dienų užgeso ir vyro gyvybė.

Koronavirusas pasiglemžė garbaus amžiaus poros gyvybes. Vyras ir žmona, santuokoje išbuvę virš keturiasdešimt metų, buvo išskirti klastingo viruso. Abu sutuoktiniai mirė panašiu metu – mirus žmonai, po trijų dienų užgeso ir vyro gyvybė.

REKLAMA

Williamas ir Victoria Kemp, po trumpos kovos su virusu, mirė praeitą savaitę Esekso Sautendo ligoninėje. Abiem sutuoktiniams buvo 81-eri.

Victoria mirė pirmoji, sausio 4 d., o Williamas, draugų vadintas Billu, po kelių dienų – sausio 8 d.

Mylėjo vienas kitą

Trims dienoms iki Victorios mirties likus Billas savo žmonai pasakė ją labai mylįs ir norintis nugyventi kartu dar daug metų: „Su tavimi esu susituokęs jau 44-erius metus, noriu dar dešimties“.

Sutuoktiniai, kurie kaip manoma susipažino dirbdami „MK Electrics“ įmonėje, savo gyvenimą praleido kartu, poros namuose Esekse.

REKLAMA
REKLAMA

Jie niekada negalėjo turėti savo vaikų, tačiau jų dukterėčia, Billo sesers duktė Cheryl May sakė, kad jai buvo garbė būti jų giminaite, rašė „The Daily Mail".

REKLAMA

„Mane nustebino jų miesto žmonių reakcija, kurios sulaukiau „Facebook“ paskelbusi įrašą apie Billo ir Victorios mirtį. Niekada nesitikėjau, kad tiek daug žmonių išreikš užuojautą.

Man garbė žinoti, kad mano dėdė ir teta buvo svarbūs tokiam skaičiui žmonių. Jie skirdavo meilės ir laiko visiems žmonėms, su kuriais sustodavo paplepėti“, – sakė Cheryl.

Buvo gerbiami aplinkinių

Billo dukterėčia sakė, kad pora vietinės bendruomenės buvo itin mylima ir vertinama.

„Kalbėjau su kažkuo, kas juos gerai pažinojo, ir tas žmogus sakė, kad jie sustodavo pasikalbėti su tiek daug žmonių, kad atrodo, norėdamas su jais pašnekėti, turėdavai užsirezervuoti dešimt minučių. Be jų, bendruomenėje lieka didelė tuštuma.

REKLAMA
REKLAMA

Jei mirusi sulauksiu bent pusės tiek pripažinimo, kiek sulaukė jie, didžiuosiuosi savimi, ir žinosiu, kad savo gyvenimą nugyvenau teisingai“, – kalbėjo Cheryl.

Cheryl visą savo gyvenimą gyveno Australijoje, bet augdama žinojo, kad į dėdę ir jo žmoną gali kreiptis bet kada.

„Kartu su Victorios dukterėčia, kuri, kiek žinau, gyvena Ispanijoje, aš esu paskutinė likusi jų giminaitė. Mano mama, Billo sesuo, mirė prieš 15 metų. Tuomet pirmą kartą nuvykau į Jungtinę Karalystę aplankyti savo dėdės ir tetos.

Man tai buvo labai ypatingas susitikimas. Po apsilankymo, su jais dažnai kalbėdavau telefonu, ir visuomet jausdavau meilę, kuri atkeliaudavo net iš už 12 000 mylių“, – pasakojo Cheryl.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mirė greitai

Cheryl sakė, kad gruodžio 27 d. ji paskambino savo dėdei ir tetai įprastai pasikalbėti ir kad įsitikintų, ar jiems viskas gerai. Tačiau kaip tik tuo metu, greitosios medicinos pagalbos automobilis atvyko išvežti Vickės į ligoninę.

„Per pandemiją, norėdama žinoti, kaip jie gyvena, skambinau jiems kiekvieną sekmadienį. Kai tą dieną paskambinau, Billas man papasakojo, kad Victoria susirgo ir į jų namus atvykstantys paramedikai veš ją į ligoninę.

Jis sakė man: „Aš tik pasakiau Victoriai, kad su ja esu susituokęs 44-erius metus, ir kad noriu dar dešimties“. Tai buvo paskutiniai Billo žodžiai jai“, – pasakojo Cheryl.

REKLAMA

Netrukus susirgo ir Billas.

„Po kelių dienų, trečiadienį, vėl paskambinau, pasiklausti Billo kaip jam sekasi, ar jis valgo, o jis man pranešė, kad ir jis išsikvietė sau greitąją, nes porą kartų nukrito“, – pasakojo Cheryl.

Cheryl sakė, kad iš ligoninės negirdėjo jokių naujienų iki to savaitgalio, kai Billui ir Vickei buvo patvirtintas koronavirusas. Po dviejų dienų Victoria mirė: „Iš vienos pusės, gal ir gerai, kad jie abu išėjo tuo pat metu. Iš dalies esu laiminga, kad Billas neliko vienas po tiek metų su Vicke“.

Daugybė žmonių socialiniuose tinkluose atidavė savo pagarbą Bilui ir Victoriai ir apibūdino juos kaip „mielą porą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų