REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jaunos moters mirtis glumina ir jos artimuosius, ir medikus. Nuėjusi miegoti moteris taip ir nepabudo – lovoje buvo rasta negyva. Be mamos liko du mažamečiai vaikai.

Jaunos moters mirtis glumina ir jos artimuosius, ir medikus. Nuėjusi miegoti moteris taip ir nepabudo – lovoje buvo rasta negyva. Be mamos liko du mažamečiai vaikai.

REKLAMA

Jungtinėje Karalystėje gyvenusi 32-ejų Stacey Frere vakare pabučiavo savo vyrą Beną, palinkėjo jam labos nakties ir nuėjo miegoti. Praėjus vos valandai, 36-erių vyras Benas rado savo žmoną negyvą.

„Supratau, kad kažkas negerai, nes nebegirdėjau jos kvėpuojant, o jos lūpos buvo mėlynos. Supanikavau. Nežinojau, ką daryti. Bandžiau ją gaivinti. Tačiau buvo per vėlu“, – sakė vyras, rašo „The Daily Mail".

Santuokoje pora išgyveno 10 metų.

Be mamos liko du vaikai

Greitosios pagalbos tarnyba atvyko į moters namus ir bandė ją atgaivinti. Nepaisant didelių pastangų, moteriai padėti nepavyko.

REKLAMA
REKLAMA

Poros vaikai – septynerių Lottė ir devynerių Tyleris – tuo metu miegojo savo kambariuose, nieko neįtardami apie ką tik įvykusią tragediją. Deja, jų gyvenimai pasikeitė, kai Benas paaiškino, kad jų mylimos mamos nebėra.

REKLAMA

„Buvau taip sukrėstas, kad net nebepamenu, ką sakiau. Manau, kad tiesiog jiems pasakiau, kad mama išėjo būti su senele ir seneliu, kurie mirė jau prieš kurį laiką.

Tai įvyko taip staiga ir netikėtai. Niekas negali mums pasakyti, kodėl ji mirė. Vaikai jos be galo pasiilgo. Mes visi pasiilgome. Ji buvo pats rūpestingiausias ir mieliausias žmogus. Ji nebuvo savanaudiška ir visuomet padėjo kitiems“, – sakė Benas.

Stacey tragiškai mirė likus dviem savaitėms iki Kalėdų. Tačiau, atlikus skrodimą, nebuvo rasta jokių širdies ar inkstų problemų.

REKLAMA
REKLAMA

Gedinti šeima laukė toksikologinio ir kūno audinių tyrimų atsakymų. Gydytojai jiems pranešė, kad tai gali būti netikėtos mirties (staigi suaugusiojo mirtis dėl nepaaiškinamų priežasčių) atvejis. Kasmet Jungtinėje Karalystėje taip miršta apie 500 žmonių.

Kovojo su antsvoriu

Stacey sirgo diabetu ir jau kurį laiką kovojo su antsvoriu.

„Ji buvo stambi. Ji svėrė 190 kilogramų. Ji visuomet turėjo antsvorio, tačiau, susilaukus vaikų, ji priaugo papildomo svorio ir ji nebegalėjo jo numesti. Ji turėjo kojų opas, jai buvo sunku judėti, lipti laiptais, atlikti kitus veiksmus“, – sakė Benas.

Kelios dienos prieš mirtį, Stacey jautėsi nusilpusi, jai svaigo galva. Tyrimai parodė, kad jos kraujyje esantis cukraus kiekis buvo toks aukštas, kad veikė jos inkstus. Siekiant jį stabilizuoti, moteris parai buvo paguldyta į ligoninę, aiškino jos vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kai ją išleido namo, cukraus kiekis jos kraujyje vis dar viršijo normą, tačiau daktarai, atlikę tyrimus, sakė, kad jai viskas gerai. Dieną prieš mirtį, ji kalbėjo su daktaru dėl svorio mažinimo programos pradėjimo, galimybę chirurginiu būdu uždėti skrandžio žiedą“, – pasakojo vyras.

Benas taip pat turi sveikatos sutrikimų, dėl kurių negali dirbti, taigi iki moters mirties, jis buvo Stacey slaugytojas. Šiandien jis rūpinasi savo dviem vaikais ir bando grąžinti dideles pinigų sumas, kurias turėjo pasiskolinti Stacey laidotuvėms.

„Jos kainavo 7 000 svarų (7 765 eurų). Pasiėmiau paskolą, kad galėčiau už jas sumokėti. Ką daugiau galėjau daryti? Stecey nusipelnė gražių laidotuvių. Buvo leista pakviesti tik 30 žmonių, tačiau, jei tik būtų galima, būtų atėję visi mūsų kaimynai“, – pasakojo Benas.

Artimieji sukūrė puslapį, kuriame renka lėšas laidotuvių išlaidoms apmokėti. Iki šiol, iš reikalingų 3 000 svarų (3 330 eurų), jie surinko 565 svarus (620 eurų).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų