REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusį ketvirtadienį JAV policija pranešė, kad Naujajame Orleane suimta pirmojo laipsnio žmogžudyste įtariama dvylikos metų mergaitė. Ji kaltinama savo šešių mėnesių broliuko nužudymu.

Praėjusį ketvirtadienį JAV policija pranešė, kad Naujajame Orleane suimta pirmojo laipsnio žmogžudyste įtariama dvylikos metų mergaitė. Ji kaltinama savo šešių mėnesių broliuko nužudymu.

REKLAMA

„St. Charles“ šerifo departamento pareigūnai į šeimos namus buvo iškviesti sekmadienį, lapkričio 15 dieną. Buvo pranešta, kad pusės metų amžiaus vaikas nebekvėpuoja.

Kūdikį bandyta gaivinti, tačiau nesėkmingai. Netrukus įvykio vietoje buvo patvirtinta berniuko mirtis, rašo dailymail.co.uk.

Kaip pranešime spaudai sakė vietos šerifas Gregas Champagne, vėliau atlikta autopsija parodė, kad kūdikio mirties priežastis buvo žmogžudystė. G. Champagne teigimu po išsamaus tyrimo pakako įrodymų, kad tyrėjai nuspręstų už žmogžudystę suimti dvylikametę mirusio berniuko seserį.

Mergaitė buvo suimta kitą dieną, pirmadienį. Tyrimas vis dar vyksta.

Pranešime, skirtame „DailyMail.com“, G. Champagne incidentą apibūdino kaip „tragišką situaciją“, bet atsisakė komentuoti kūdikio mirties priežastį. Jis atkreipė dėmesį, kad žmogžudystės metu „nebuvo panaudotas joks pavojingas ginklas“.

REKLAMA
REKLAMA

„Dėl tiek aukos, tiek įtariamosios pažeidžiamumo, ir dėl to, kad abu jie yra nepilnamečiai, daugiau nieko komentuoti negalime. Šio tyrimo metu buvo nuolat konsultuojamasi ir palaikomas ryšys su 29-osios teismo apygardos teisininkais“, – sakė G. Champagne.

REKLAMA

Tapatybė neatskleidžiama

Šerifo departamentas atsisakė įvardinti auką, atkreipdamas dėmesį į tai, kad nepilnametės įtariamosios ir jos šeimos tapatybė negali būti atskleista. G. Champagne taip pat atsisakė nurodyti, kas konkrečiai privertė tyrėjus manyti, kad už kūdikio mirtį yra atsakinga dvylikametė.

Tyrėjų teigimu, jos arešto orderis išduotas pirmadienį, ir tą pačią dieną ji buvo suimta. Šerifo departamentas informaciją apie įvykį paviešino tik po trijų dienų, nes tada dar buvo atliekamas tyrimas. Tokią informaciją „NOLA.com“ pateikė departamento atstovas Jamesas Grimaldis.

REKLAMA
REKLAMA

Tyrėjai taip pat norėjo įsitikinti, kad artimiesiems, teismų sistemai ir „St. Charles Parish“ apygardos teisininkams bus pirma suteikta visa reikiama informacija dėl mažo aukos ir įtariamosios amžiaus bei dėl jų pažeidžiamumo.

Praėjusį ketvirtadienį dvylikametė įtariamoji buvo laikoma nepilnamečių kolonijoje. Ten ji laukė, kol bus pradėtas teismo procesas. Apie šią bylą daugiau nepateikiama jokios informacijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų