REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialinius tinklus užkariauja jautri demencija sergančio vyro ir jo žmonos akimirka, kurios vaizdo įrašu pasidalijo poros anūkė. 

Socialinius tinklus užkariauja jautri demencija sergančio vyro ir jo žmonos akimirka, kurios vaizdo įrašu pasidalijo poros anūkė. 

REKLAMA

Jungtinėje Karalystėje gyvenančios Charl močiutė Betty daugiau nei 5 savaitėms buvo atskirta nuo savo vyro Kennetho. Vyras serga demencija, todėl turėjo persikelti gyventi į slaugos namus.

Niekas nežinojo, kada Betty galės pasimatyti su Kennethu – jų susitikimai negalėjo vykti dėl Covid-19 grėsmės. Neapsikentusi tokios situacijos ir savo vyro be galo pasiilgusi Betty nusprendė persikelti į slaugos namus „Bourn View“ ir ten gyventi kartu su savo vyru.

Tiesa, moteris savo vyrui nieko apie tai nesakė. Tad slaugos namų darbuotojai suorganizavo romantišką poros susitikimą. 

REKLAMA
REKLAMA

Slaugos namų darbuotojai pripūtė širdies formos oro balionų, išdekoravo patalpas, parūpino maisto ir, žinoma, pasirūpino romantiška muzika. Taip pat jie nusprendė jų susitikimo akimirką nufilmuoti.

REKLAMA

Įraše matyti, kaip Kennethas žengia į valgomajį, kuriame jo jau laukė žmona Betty. Vos tik vyras išvydo savo žmoną jis pravirko ir skubėjo apkabinti bei pabučiuoti savo mylimąją.

„Mano senelis atsidūrė slaugos namuose prieš 5 savaites. Mano močiutė negalėjo be jo gyventi, todėl persikėlė gyventi kartu su juo. Dėl jų slaugos namų darbuotojai padarė tai“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė Charl.

Įrašu socialiniuose tinkluose pasidalijo ir „Bourn View“ slaugos namai.

„Po mėnesio gyvenimo atskirai Kennethas nežinojo, kada galės pamatyti savo gražiąją žmoną Betty dėl Covid-19 ribojimų. Betty nusprendė periskelti gyventi į „Bourn View“ slaugos namus, kad būtų kartu su savo vyru, Tiesa, pirmiausia ji turėjo izoliuotis. Kennethas nežinojo, kad Betty persikėlė gyventi kartu su juo ir šiandien pagaliau jie susitiko. Betty puikiai pasakė – dabar jie kartu amžinai. Slaugos namų darbuotojai negalėjo sulaikyti ašarų ir kartu džiaugėsi poros susitikimu“, – savo „Facebook“ puslapyje rašė slaugos namai.

REKLAMA
REKLAMA

O ašarų nesulaikė ir tūkstančiai internautų, kurie pamatė šį jaudinantį vaizdelį.

„Mano širdis išsilydė. Neverkiu – ne, vis dėlto pravirkau“, – rašė vienas internautas.

„Tai mieliausias dalykas, kokį esu matęs“, – komentavo dar vienas internautas.

Jautrus vaizdelis buvo peržiūrėtas daugiau nei 160 tūkst. kartų.

Savo akimis jį galite pamatyti vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje, arba čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų