REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar prieš metus astrologė paskelbė savo prognozę – pasaulį iš vėžių išmuš virusas. Tuo metu astrologe niekas nepatikėjo, tačiau šiandien moteris dalijasi savo pranašystėmis ateičiai.

Dar prieš metus astrologė paskelbė savo prognozę – pasaulį iš vėžių išmuš virusas. Tuo metu astrologe niekas nepatikėjo, tačiau šiandien moteris dalijasi savo pranašystėmis ateičiai.

REKLAMA

Dar prieš metus astrologė Jessica Adams viešai paskelbė savo prognozę. Pasaulį iš vėžių išmuš virusas. Ji taip pat buvo numačiusi įvykio datą – 2020 metų sausio 10 diena. Tai ir buvo ta diena, kai Uhane, Kinijoje, mirė pirmoji koronaviruso auka.

Numatė koronavirusą

Dar vasario mėnesį Jessica (56) kardinaliai pakeitė savo gyvenimo būdą. Ji perpus susimažino darbo valandas ir atšaukė visus suplanuotus susitikimus. Atšaukė ir didelį savaitgalio vakarėlį, kurį dar kovo pradžioje organizavo artimai draugei.

Tada ji išsikraustė iš savo namų Londone ir išvažiavo į Tasmaniją, kur dabar gyvena su dviem šunimis bei višta, kurie jai palaiko kompaniją.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinojau, kas nutiks. Klausiau savo pačios patarimo. Atidžiai stebėjau visą situaciją. Kartais reikia tiesiog imtis veiksmų, todėl taip ir padariau“, – sako ji.

REKLAMA

„2020 metai labai priminė Edvardo Muncho paveikslą „Šauksmas“. Jie buvo tokie sudėtingi, kad net nežinojau, ar verta viską aprašyti. Bet toks mano darbas, aš tuo užsiimu. Norėjau įspėti žmones apie jų pensijas, apie santaupas ir apie per didelių sumų skolinimąsi“, – sako ji.

Deja, į jos žodžius niekas nekreipė dėmesio, nes Jessica dirba ne ekonomiste, virusologe, politike, bet aiškeriage.

Į jos žodžius sureagavo trys milijonai jos sekėjų, tačiau daugelis vis tiek galvojo, kad tai – nesąmonės ir išsigalvojimai. Tačiau Jessica sako, kad ji netuščiažodžiauja.

REKLAMA
REKLAMA

Metų pradžioje ji kalbėjo apie „spalio siurprizą“ JAV prezidento rinkimų kampanijoje, kuris gali nulemti Trumpo pralaimėjimą.

„Spalio siurprizas? Šį ciklą matome tada, kai prezidentai, premjerai, ministrai pirmininkai ir senatoriai yra išbalsuojami. Jie suserga ir atsistatydina“, – rašė moteris.

Ji buvo pasirinkusi labai tikslią datą – 2020 metų spalio 1 dieną. Būtent tada Donaldas Trumpas ir sužinojo, kad serga COVID–19.

Nuspėjo ir Brexit

Dar prieš kelerius metus, žiūrėdama į asmeninę Boriso Johnsono prognozę, ji taip pat tiksliai nuspėjo „Brexit“. 2017 metais ji numatė, kad įvyks stiprus skilimas karališkojoje šeimoje, princų tarpe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tarp Viljamo ir Hario „susitaikymo nebus“, tvirtai sakė ji ir papasakojo, kokie dar pokyčiai mūsų laukia per artimiausius metus.

Ji sako, kad vyrai bus laimingesni, žmogiškesni, kai atsikratys savo toksiško vyriškumo, o patriarchatas tiesiog išgaruos. Jungtinė Karalystė suskils į keturias atskiras šalis, o Italija kitais metais „labai tikėtina“, kad paliks Europos Sąjungą.

Visa tai, jos teigimu, prasidės tik po šventinio laikotarpio.

„Kalėdos bus, ir jos bus fantastiškos“, – sako astrologė.

Jessica teigia, kad prieš Kūčias pasaulis pasikeis į gerąją pusę.

„Situacija pradės keistis maždaug trims dienoms likus iki Kūčių. Tada prasideda ciklai, kurių nebuvo jau keletą dešimtmečių, viskas siejasi su draugyste, bendruomene ir saugumu visame pasaulyje. Pagaliau susivienys visas pasaulis“, – sakė Jessica.

REKLAMA

Astrologija yra 4 000 metų senumo sistema, tirianti žvaigždžių ir planetų išsidėstymą, siekiant nuspėti ateitį. Jessica šią discipliną apibūdina kaip „visai nemokslinę“ ir „absoliučiai unikalią“.

„Astrologija nepaklūsta statistikai ir jos neįmanoma apdoroti kompiuteriu, įsivedus statistinius duomenis. Reikia žiūrėti į efemeriškus dalykus – į milžinišką duomenų nuo 1900 iki 2050 metų sankaupą ir ieškoti pasikartojimų. Astrologija – tai istorija, o istorija kartojasi“, – sako Jessica.

Ji aiškina, kad šiuo metu esame cikle, kuris yra labai panašus į Antrąjį pasaulinį karą, nors karo nėra. Šis ciklas baigsis 2026 metais.

„Tai visiška ir absoliuti revoliucija, ne įjungimas iš naujo, o pasikeitimas. Viskas keisis“, – sako astrologė.

Ilgą laiką į astrologiją nebuvo žiūrima labai rimtai – XVII amžiuje astrologas Williamas Lilly numatė 1666 metų Didįjį Londono gaisrą, nors XX amžiaus mokslininkai jo pranašystes nurašė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų