REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyras, neseniai sužinojęs, kad jo šešerių metų dukra, kurią jis augino kaip savą, negali būti jo biologinis vaikas, tiesioginėje australų radijo laidoje klausė, ar turėtų apie tai pasikalbėti su žmona. 

Vyras, neseniai sužinojęs, kad jo šešerių metų dukra, kurią jis augino kaip savą, negali būti jo biologinis vaikas, tiesioginėje australų radijo laidoje klausė, ar turėtų apie tai pasikalbėti su žmona. 

REKLAMA

Johnas su partnere nesėkmingai bandė susilaukti antro vaiko, kai vyras užsiregistravo pas gydytoją, norėdamas išsiaiškinti, ar nėra kokios nors medicininės kliūties. Gydytojas patvirtino, kad Johnas – nevaisingas, ir toks buvo visą gyvenimą, o vėliau atliktas DNR testas dar kartą įrodė, kad jis nėra biologinis savo mažametės dukros tėvas.

Šokiruotas ir nežinodamas, ką daryti, vyras paskambino į populiarų Australijos radijo stoties „KIIS“ šou, norėdamas savo mintimis pasidalinti su kitais laidos klausytojais. Kol kas jo ilgametė partnerė nežino, kad Johnas išsiaiškino nesantis savo dukros biologinis tėvas.   

„Labai skaudu, nes niekam to dar nesakiau. Kai ji pastojo, buvome labai jauni ir dar nebuvome susituokę.“ – pasakojo Johnas. – „Turėti savo vaiką yra tiesiog nuostabu. Nepakartojamas jausmas. Kai dabar tai prisimenu, visas mano pasaulis sustojo ir tiesiog nežinau, ką galvoti.“

REKLAMA
REKLAMA

Pora kartu buvo praleidusi beveik dvejus metus, kai Johno žmona pastojo.  

„Aš ir toliau ją vadinsiu savo dukra. Bet stengiuosi ieškoti atsakymų. Ar man reikia išeiti? Ar pasilikti? Man dabar sunku net pasižiūrėti į žmoną, bet mano dukra vis tiek lieka mano dukra.“ – sako jis.

REKLAMA

COVID–19 karantino metu Johnas turėjo mažiau darbo ir namuose kilo daugiau įtampos. Nesėkmingus bandymus susilaukti antrojo vaiko jis aiškino šiuo stresu, o tada suprato, kad procesas vyksta jau keletą metų.  

Vienas iš į radijo šou paskambinusių klausytojų, vardu Deivas, sakė, kad jam su jo dukra nutiko tas pats, kai jai buvo dveji metai, o nuo tada jis su motina ir vaiku nutraukė visus ryšius. Deivas buvo labai liūdnas ir kalbėdamas pravirko, sakydamas, kad jo partnerė buvo bjaurus žmogus, o maža mergaitė nežinojo, kas yra tikrasis jis tėvas. Johną ši situacija labai sujaudino ir jis sakė nenorintis nebedalyvauti dukros gyvenime – taip, kaip nutiko Deivui, kuris atitolo nuo šeimos. 

REKLAMA
REKLAMA

Dar viena paskambinusi moteris sakė, kad Johnui nėra jokios prasmės ir toliau nekalbėti apie šią situaciją su žmona, nes kitaip tikrai susigadins su ja santykius. Ji jam patarė nieko nelaukus atvirai su ja pasikalbėti. Galbūt ir pati mama nenorės to daugiau prisiminti ir šeima galėtų gyventi, lyg nieko nebūtų nutikę, sakė klausytoja.

Tačiau vaikų teisių ekspertė Tara sakė, kad Johno dukros gyvenimas išgirdus šią žinią apsivers aukštyn kojom, todėl labai svarbu, kad Johnas tuo metu būtų su ja, žinoma, jei jis pats nuspręstų neišeiti. 

Jai pritarė dar viena į radijo laidą paskambinusi moteris, kuri sužinojo, kad jos tėtis nėra jos biologinis tėvas, būdama 54–erių, pasidariusi genetinį testą – ji sakė, kad sužinoti tikrai geriau anksčiau, nei vėliau.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų