REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

13-metės, tariamai pastojusios nuo 10-mečio draugo, istorija šių metų pradžioje sudrebino Rusiją. Paauglė išgarsėjo visoje šalyje po to, kai sudalyvavo populiarioje pokalbių laidoje. Vėliau istorija pasipildė naujomis detalėmis, o dabar mergaitė ruošiasi priešlaikiniam gimdymui, tačiau mėgaujasi šimtatūkstantine sekėjų internete minia. 

13-metės, tariamai pastojusios nuo 10-mečio draugo, istorija šių metų pradžioje sudrebino Rusiją. Paauglė išgarsėjo visoje šalyje po to, kai sudalyvavo populiarioje pokalbių laidoje. Vėliau istorija pasipildė naujomis detalėmis, o dabar mergaitė ruošiasi priešlaikiniam gimdymui, tačiau mėgaujasi šimtatūkstantine sekėjų internete minia. 

REKLAMA

Darija Sudnišnikova iš nedidelio Rusijos miestelio Železnogorsko niekuo neišsiskyrė iš kitų paauglių. Dienas leisdavo gatvėje, mokykloje niekuo nestebino. Tačiau netrukus paaiškėjo, kad mergaitė yra nėščia. Tėvu Daša apskelbė savo „draugą“ – 10-metį Vanią – esant vaiko tėvu. Nei vaikas, nei jo tėvai tokiam statusui neprieštaravo. Tuo metu tai sukėlė tikrą audrą socialiniuose tinkluose ir žiniasklaidoje. Žmonės niekaip negalėjo suprasti, kaip „visiškas vaikas“ fiziškai galėjo pradėti vaiką. 

Ekspertai iš tiesų netrukus patvirtino: 10-metis iš tiesų negalėjo susilaukti vaiko, tam dar nebuvo subrendęs fiziškai. Prieš dalyvaudamas A. Malachovo laidoje vaikas buvo ištirtas laboratorijoje, kur buvo nustatyta, kad jo lytinė branda nėra prasidėjusi ir „bus dar net ne rytoj“. 

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant medikų verdikto mergaitė laikėsi savo ir visą laidą kartojo, kad Vania yra būsimo vaiko tėvas.

Susibūrė sekėjų armiją

Spėjusi išgarsėti visoje šalyje Daša pasinaudojo savo populiarumu socialinių tinklų erdvėje – jos „Instagram“ paskyrą seką daugiau nei 120 tūkst. žmonių. Mergaitė priima užsakymus reklamai, dalijasi savo nėštumo ir bendravimo su Vania akimirkomis. Į sekėjų klausimus atšauna: „Net jeigu vaikas ir nėra nuo Sašos, koks jūsų reikalas? Jis vis tiek nori būti jo tėvu“. Socialiniuose tinkluose tuo metu buvo kuriamos įvairios versijos, kas galėtų būti mergaitės vaiko tėvu: klasiokas, pažįstamas, kažkas iš artimesnės aplinkos.

REKLAMA

Tik praėjus porai mėnesių Daša nusprendė pateikti daugiau informacijos: „Buvo išprievartavimas. Kaip tai vyko, aš negaliu pasakyti, nes tai skaudu prisiminti. Daug laiko negalėjau nieko daryti, man buvo baisu ir jaučiausi vieniša. Liūdniausia, kad niekam negalėjau pasakoti. 

Tam žmogui apie 16 metų. Labai stambus, kaip tokio amžiaus. Jis labai aukštas. Baisiausia yra tai, kad jis gyvena mano mieste, o jis juk pas mus nedidelis. Ir man labai baisu sutikti jį kur nors gatvėje. Visa tai įvyko lapkritį, laiptinėje, kuomet jau buvo tamsu ir niekas man padėti negalėjo“. 

REKLAMA
REKLAMA

Tikisi susitaupyti lėšų būstui

Merginos teigimu, supratusi, kad yra nėščia, pagalbos prašyti nenorėjo. Tuo labiau, kad jos šeimoje ir taip sunku – mergaitės mamai yra diagnozuotas paskutinės stadijos vėžys. Tėvas vaikus augina faktiškai vienas. 

Nepaisant to, kad Daša tėvu įvardijo 10-metį draugą, šeima parašė pareiškimą policijai dėl išprievartavimo. Įtariamajam buvo paskirtas namų areštas, jis net ir neneigia nieko, kaltę pripažino, rašoma kp.ru. 

Dašos teigimu, jos 10-metis draugas nori likti kartu ir auginti greitai gimti turinčią Karoliną. 

Britų leidinyje „Daily Star“ rašoma, kad mergaitė planuoja per 3-4 metus susitaupyti būstui ir išsikraustyti gyventi atskirai nuo tėvų, kai sueis 18 metų. O tuomet ji norėtų studijuoti universitete. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaiką Daša turėtų gimdyti rugpjūtį, tačiau šiuo metu ji yra priversta laiką leisti ligoninėje – atsirado priešlaikinio gimdymo grėsmė. 

Mergaitės teigimu, jai baisu net iš lovos išlipti, kad tik kas nenutiktų ir ji nepradėtų gimdyti. Jai buvo uždrausta išeiti į gatvę, netgi iki valgyklos. Medikų teigimu, iki rugpjūčio mergaitės organizmas vaiko neišnešios, tačiau pati Daša tvirtina, kad darys viską, kad vaikas gimtų laiku.

tv3.lt anksčiau rašė, kad 13-metė moksleivė sudalyvavo populiarioje Rusijoje Andrejaus Malachovo televizijos laidoje. Ji tvirtino, kad jos būsimo vaiko tėvas yra 10-metis berniukas. Tačiau vaiką ištyrę specialistai sako, kad tai negalėjo būti fiziškai įmanoma. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų