REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dviejų vaikų motina iš Bruklino buvo nuteista už šiurpų nusikaltimą, kuomet, norėdama sudrausminti savo 2 metukų mergytę, ją paskandino vandenyje, rašo dailymail.co.uk.

Dviejų vaikų motina iš Bruklino buvo nuteista už šiurpų nusikaltimą, kuomet, norėdama sudrausminti savo 2 metukų mergytę, ją paskandino vandenyje, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA

Tragiškai pasibaigęs incidentas įvyko prieš ketverius metus, kuomet 28 Lin Li savo dukros galvą panardino vandenyje. 

Pastebima, kad toks incidentas buvo nutikęs ne pirmą kartą. Dieną prieš mergaitės, vardu Melody, nužudymą, dviejų vaikų motina taip pat pakėlė ranką prieš savo sūnų, kurio galvą irgi laikė po vandeniu. 

Teismo metu Lin Li advokatė kalbėjo apie griežtą vaikų auklėjimą, kuri propagavo vaiką pražudžiusi moteris, taip pat siaubingas gyvenimo sąlygas viename iš Bruklino gyvenamųjų dalių. Priduriama, kad dviejų vaikų motina gyveno kartu su vyru bute ir turėjo dalinti vonios kambariu su dar keliolika kitų žmonių.

Advokatė Mario Romano Li apibūdino kaip „mylinčią ir rūpestingą“ motiną, kuri dabar save kiekvieną dieną save kaltina dėl to, ką padarė.

REKLAMA
REKLAMA

Lin Li, gavusi galimybę kreiptis į teismą dėl savo poelgio, per ašaras kalbėjo apie tai, kaip išgyvena dėl šio elgesio.

„Noriu pasakyti, kad esu motina ir mano pareiga yra rūpinti vaikais. Labai gailiuosi dėl savo dukters mirties. Tai buvo mano klaida. Sunku prarasti dukrą, man labai, labai skaudu“, – ašarodama kalbėjo moteris.

REKLAMA

Kreipdamasi į Aukščiausiojo Teismo teisėją, ji pridūrė, kad jai nėra svarbu, kiek laiko bus išsiųsta į kalėjimą ir ji su kiekvienu sprendimu sutiks.

Visgi, teisėjas moteriai skyrė 18 metų nelaisvės bausmę.

Tuo metu advokatas Ericas Gonzalezas aiškino, kad moteris turėjo rūpintis savo vaikais ir juos saugoti, tačiau vietoje to moteris pasirinko nesuvokiamus sudrausminimo metodus, dėl kurių ir mirė mažylė.

Prokurorai priminė bylos detalės ir teigė, kad 2016 m. kovo 13-ąją, Lin Li mergaitę Melody nunešė į vonios kambarį ir, norėdama ją paauklėti, panardino mergaitės galvą į plastikinį indą, pripildytą vandens, ir laikė ją iki to laiko, kol mergaitė nustojo kovoti dėl gyvybės. Pastebima, kad tokiu būdu mažametės motina norėjo ją paauklėti, kad ši neapsišlapintų.

REKLAMA
REKLAMA

Motina iš vonios kambario išėjo nepatikrinusi, ar dukra gyva. Galiausiai ji iškvietė greitąją pagalbą.

Į namus atvykę policininkai rado Li vyrą, kuris tuo metu savo dukrai atliko pirmosios pagalbos veiksmus.

Medicinos ekspertai taip pat nustatė, kad mažametė patyrė daugybinius kūno sužalojimus, rasta mėlynių.

Priduriama, kad kraupaus incidento metu mergaitės tėvas miegojo.

Be to, pati motina, kalbėdama teismo salėje, teigė, kad jeigu ji nebūtų palikusi savo mergaitės vonios kambaryje, ši vis dar būtų gyva. Li Lin taip pat neigė kaltinimus dėl prievartos prieš sūnų, panardinant jo galvą po vandeniu.

Už šį kraupų incidentą Lin Li buvo nuteista 2019 metų birželio mėnesį, jai skirta 18 metų nelaisvės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų