REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Negailestingas ir žiaurus poelgis Rusijoje – pora iš gyvūnų prieglaudos pasiėmė šunį, vėliau jį nužudė ir iškepė vakarienei, rašo www.dailymail.co.uk.

Negailestingas ir žiaurus poelgis Rusijoje – pora iš gyvūnų prieglaudos pasiėmė šunį, vėliau jį nužudė ir iškepė vakarienei, rašo www.dailymail.co.uk.

REKLAMA

Pranešama, kad pora iš Rusijos sugebėjo savo „respektabilumu“ įtikinti prieglaudos darbuotojus, išreikšdami begalinę meilę šuneliui, vardu Nika.

Šuo Nika, išvydęs naujus šeimininkus gyvūnų prieglaudoje, iškart pribėgo prie porelės iš Rusijos. Darbuotojai, pasikliovę žmonių rūpestingu požiūriu, leido pasiimti augintinį ir parsivežti jį į gimtuosius namus, esančius Sachaline, saloje prie rytinės Rusijos pakrantės.

Užuodė keptą mėsą

Visgi, siaubingas šunelio Nikos likimas paaiškėjo tada, kai prieglaudos darbuotojai nuvyko į naujų šeimininkų namus, norėdami išgirsti, kaip laikosi jų augintinis.

Savanorė Ekaterina Valyus, nuvykusi į jų namus, iškart užuodė iškeptos mėsos kvapą.

„Kai atvykau, aš užuodžiau keptą mėsą“, – kalbėjo moteris.

Tuomet savanorė jų namuose pastebėjo ir kitą kraupų vaizdą prieangyje – nudirtą kailį, kuris priminė šunelį Niką.

REKLAMA
REKLAMA

„Likusi dalis buvo ant jų viryklės“, – prisimena siaubingą įvykį moteris.

Kaltinimus neigė

Moteris, vardu Galina, kuri kartu su vyru, kurio tapatybė nėra atskleidžiama, įvykdė šį kraupų įvykį, iš pradžių neigė kaltinimus, kad šuo buvo užmuštas, tačiau galiausiai prisipažino policijos pareigūnams apie protu nesuvokiamą nusikaltimą.

REKLAMA

Vietinė žiniasklaida pranešė, kad šuo Nika buvo užmuštas su geležine lazda.

Gyvūnų prieglaudos direktorė Irina Savitskaya už sukrečiantį įvykį reikalauja įkalinti porą.

Irina teigė, kad pats šuo Nika vienišas šlaistėsi gatvėmis, todėl vėliau savanoriai jį išgelbėjo. Be to, ji pridūrė, kad kraupų įvykį padariusi Galina „neturi gėdos“.

Suvalgė tą patį vakarą, kai pasiėmė

Prieglaudos direktorė Irina tikina, kad šuneliui egzekucija buvo įvykdytą tą patį vakarą, kai pora iš Rusijos pasiėmė gyvūną.

„Ji davė man savo paso duomenis, pasirašėmė sutartį, ši pasiėmė šunelį ir suvalgė tą patį vakarą. Ji prisipažino, kad užmušė šunį ir suvalgė“, – pasakoja moteris.

Tuo metu kaltinamoji Galina tikina, kad ši bausmės už šuns nužudymą išvengs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų