REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiaurus įvykis Maskvoje – smegenų vėžiu susirgęs vyras Oleg Drachev mirtinai nudūrė savo 13-metį sūnų, rašo dailymail.co.uk.

Žiaurus įvykis Maskvoje – smegenų vėžiu susirgęs vyras Oleg Drachev mirtinai nudūrė savo 13-metį sūnų, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA

Pažymima, kad Rusijos pilietis O. Drachev taip pat mėgino nudurti savo žmoną, tačiau ši sugebėjo pasprukti nuo vyriškio – ji užsirakino vonioje ir tuomet paskambino policijos pareigūnams bei pranešė apie vyro sukeltą smurto išpuolį.

Niekas nė negalėjo pagalvoti, kad šią šeimą sukrės tokia tragedija. Pora bei sūnus, vardu Ilya, aplinkinių akimis atrodė linksmi ir mylintys vieni kitą. 

Tiesa, viskas pasikeitė tada, kai vyrui buvo diagnozuotas nepagydomas smegenų vėžys.

Pasak šeimos narių, augindamas sūnų Ilya, vyriškis O. Drachev praleisdavo visą laisvalaikį kartu su juo: iškylaudavo, užsiiminėjo plaukimu, kartu konstruodavo statinius vasarnamyje.

Šiurpi nužudymo priežastis 

O. Drachev policijos tardytojams teigė, kad pagrindinė priežastis, dėl kurios griebėsi tokių veiksmų, buvo mintis, kad po jo mirties žmona nesugebės užauginti 13-mečio sūnaus.

REKLAMA
REKLAMA

Žiauriu nusikaltimu kaltinamas vyras pabrėžė, kad jis neįsivaizduoja, kaip jo žmona gali sumokėti skolas ir taip pat užauginti mažametį vaiką.

REKLAMA

Pastebima, kad vyriškis savo sūnų nudūrė tada, kai žmona išvyko į darbą.

Kuomet nei sūnus, nei vyriškis neatsiliepė į telefono skambučius, O. Drachev žmona parskubėjo namo, tačiau įeiti negalėjo, nes durys buvo užrakintos. Dėl šios priežasties ji išdaužė langą, o, įėjusi į kambarį, lovoje išvydo nužudytą savo mažametį berniuką.

Drachev, pamatęs, kad žmona įžengė į namus, griebėsi peilio ir užpuolė savo žmoną. Tačiau, kaip jau buvo minėta ir anksčiau, ši sugebėjo pabėgti ir užsirakino vonioje, o vėliau paskambino policijos pareigūnams.

REKLAMA
REKLAMA

Po įvykių Drachev motina pasakė:„Jūs negalite nes įsivaizduoti, kaip jis mylėjo savo sūnų. Jis niekada jo nesudrausmindavo, dažniausiai tai padarydavo vaiko motina. Tačiau po vėžio diagnozės jis pamišo“.

Iš Maskvos kilęs O. Drachev buvo projektavimo inžinierius, kuris tarnavo armijoje, jam buvo 40 metų. 

Šiuo metu O. Drachev yra stebimas Maskvos psichiatrijos ligoninėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų