REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeimyniniuose santykiuose pasitaiko įvairiausių nuklydimų, tačiau tikrai ne visi jų yra pateisinami. Naujienų portalas „The Sun“ paviešino istoriją, kurioje sutrikęs vyras prašo pagalbos.

Šeimyniniuose santykiuose pasitaiko įvairiausių nuklydimų, tačiau tikrai ne visi jų yra pateisinami. Naujienų portalas „The Sun“ paviešino istoriją, kurioje sutrikęs vyras prašo pagalbos.

REKLAMA

Straipsnyje aprašoma netaisyta ir nekoreguota vyro istorija.

„Taip jau nutiko, kad turėjau vienos nakties nuotykį su savo sūnaus žmona, t. y. mano marčia. Pamečiau dėl jos galvą, palikau savo žmoną, bet dabar nebesuprantu, ar marti nori būti su manimi, ar likti su sūnumi.

Man 46-eri, mano žmonai 45-eri. Turime du vaikus, dukrai 19 metų, o sūnui 26-eri. Kai sūnus pirmą kartą parsivedė būsimą žmoną į namus, visi labai džiaugėmės, o mane išvertė iš kojų jos žavesys. Mielai priėmėme ją į savo šeimą. Praėjusiais metais jiedu atšoko vestuves ir mes visi buvome labai laimingi.

Jiedu su žmona vis dar gyvena mūsų namuose. Žmona įdarbino marčią vietiniame prekybos centre. Ir, nors visi po vienu stogu, šeimoje nekyla jokių nesutarimų.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš keletą mėnesių visi kartu važiavome į sūnėno vestuves, išvykome savaitgaliui. Kai mano žmona su sūnumi po vakarėlio jau ėjo į viešbučio kambarius miegoti, mudu su marčia dar likome išgerti po taurę ir pasikalbėti apie gyvenimą.

REKLAMA

Netrukus išėjome į lauką parūkyti, tačiau lauke buvo vėsu, atsisėdome į netoliese buvusį mano automobilį. Nežinau kodėl, visai nežinau kodėl, bet pabučiavau ją į skruostą, ji atsakė bučiniu į lūpas. Ir viskas. Staiga viskas baigėsi seksu ant galinės automobilio sėdynės.

Po to sutarėme, kad tai taip ir liks tik tarp mūsų, kad niekas neturi sužinoti, kad nenorime nieko keisti ir skaudinti sūnaus.

Ir štai, praėjus keliems mėnesiams, visai neseniai per sekmadieninius šeimos pietus jie pranešė, kad laukiasi. Sūnus buvo be galo laimingas, o mane tarsi žaibas nutrenkė – juk vaikas gali būti mano! Kitą dieną to paklausiau ir marčios, ar tokia tikimybė yra. Ji atsakė, kad taip, laikas ganėtinai panašus.

REKLAMA
REKLAMA

O tada ir vėl. Nežinau, kas man šovė į galvą, bet pasakiau, kad liksiu su ja, kad paliksiu žmoną ir mudu galėsime gyventi kartu. Bet ji pati nežino, ko nori. O aš susidėjau daiktus, palikau mūsų su žmona namus ir nebežinau, ką toliau gyvenime daryti“, - skelbia sudėtinga vyro istorija.

Ši istorija sulaukė gausybės komentarų, kurie, žinoma, pylė purvą tiek ant paties istorijos pasakotojo, tiek ant keletą kartų jau minėtos marčios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų