REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kanados policija tiria šiurpų nusikaltimą šalies vakaruose – buvo žiauriai nužudyta jauna keliautojų pora. Pareigūnai nusikaltimą sieja su dar dviejų paauglių dingimu šiame regione.

Kanados policija tiria šiurpų nusikaltimą šalies vakaruose – buvo žiauriai nužudyta jauna keliautojų pora. Pareigūnai nusikaltimą sieja su dar dviejų paauglių dingimu šiame regione.

REKLAMA

Britų Kolumbijos provincijoje praėjusią savaitę buvo aptikti amerikietės Chynnos Deese (24 m.) ir australo Lucaso Fowlerio (23 m.) lavonai su šautinėmis žaizdomis.

Pirmadienį Kanados karališkoji policija paskelbė galimo įtariamojo fotorobotą. Liudininkai tvirtina matę šį vyrą kalbantį su L. Fowleriu kelyje, šalia kurio pastarasis ir buvo vėliau aptiktas. Tiesa, policija kol kas negali patvirtinti, kad būtent šis vyras yra įtariamas padaręs nusikaltimą, rašoma BBC.

Australijos policija paskelbė buvusi informuota, kad pora buvo nušauta „siaubingomis aplinkybėmis“, rašoma „Inside Edition“.

REKLAMA
REKLAMA

Kas nutiko įsimylėjėlių porai?

Yra žinoma, kad pora buvo nusprendusi kelias savaites praleisti kelionėje po Kanadą, kurioje jie abu buvo susiradę laikiną darbą vienoje fermoje.

REKLAMA

Pora buvo aptikta nužudyta netoli Lajardo karštųjų versmių – turistų lankomos vietos, netoli Aliasko greitkelio. Policijos teigimu, nusikaltimas galėjo būti įvykdytas apie tarp liepos 14-osios 16 val. ir kitos dienos 7 val. ryto vietos laiku.

L. Fowlerio 1986-ųjų „Chevrolet“ minivenas buvo pastebėtas netoli nužudytųjų kūnų. Liudininkai vietos žiniasklaidai pasakojo, kad anksčiau tą dieną jie matė šią porą šalikelėje, prie sugedusio automobilio.

Policija užtruko net tris dienas, kol pavyko identifikuoti nužudytuosius.

Jaunuolio tėvas Stephenas savo sūnaus ir jo draugės nužudymą pavadino „tragiškai pasibaigusia meilės istorija“. Jiedu susipažino viename Kroatijos hostelyje 2017-aisiais, nuo to laiko dažnai kartu keliavo po pasaulį.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų sūnus Lucasas savo gyvenimą paskyrė kelionėms po pasaulį. Jis sutiko nuostabią jauną merginą ir susibičiuliavo, jie buvo puiki įsimylėjusi pora“, – pareiškė jis.

Stephenas Fowleris pats yra Naujojo Pietų Velso policijos pajėgų atsargos pareigūnas ir prisidėjo prie sūnaus paieškų tyrimo metu.

Dar vienas nusikaltimas?

Policija svarsto galimybę, kad poros nužudymas gali būti siejamas su dviejų paauglių dingimu praėjusį penktadienį. Kamas McLeodas (19 m.) ir Bryeris Schmegelsky (18 m.) yra laikomi dingusiais be žinios. Jaunuoliai abu išvyko į Jukono teritoriją praėjusią savaitę darbo reikalais ir dingo.

Kemperis, kuriuo jie abu važiavo, buvo aptiktas sudegęs šalikelėje netoli Dys Leiko praėjusį penktadienį. Už 500 kilometrų nuo tos vietos, kur buvo aptikti L. Fowlerio ir Ch. Deese lavonai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Maža to, netoli automobilio buvo aptiktas sudegintas vyro lavonas. Tačiau tai buvo 50-60 metų vyro palaikai, kur dingo jaunuoliai, kol kas nėra aišku.

„Šiuo metu nėra žinoma, kaip šis žuvęs vyras gali būti susijęs su sudegusiu automobiliu ar dviem dingusiais vyrais“, – teigiama policijos komentare.

Policija pripažįsta, kad dviejų tokio pobūdžio bylų atsiradimas šioje vietovėje nėra įprastas dalykas, todėl rimtai svarstoma, kad nusikaltimai gali būti susiję.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų