REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena mados žurnalo „Elle“ rašytoja penktadienį pareiškė, kad JAV prezidentas Donaldas Trumpas prieš daugiau nei du dešimtmečius prie jos lytiškai priekabiavo vienos prabangios Niujorko parduotuvės persirengimo kambaryje.

Viena mados žurnalo „Elle“ rašytoja penktadienį pareiškė, kad JAV prezidentas Donaldas Trumpas prieš daugiau nei du dešimtmečius prie jos lytiškai priekabiavo vienos prabangios Niujorko parduotuvės persirengimo kambaryje.

REKLAMA

Pats valstybės vadovas tokį kaltinimą tučtuojau kategoriškai paneigė.

Elizabeth Jean Carroll teigimu, išžaginimas įvyko 1995 ar 1996 metais, kai D. Trumpas buvo žinomas nekilnojamojo turto vystytojas, o ji rašė straipsnius garsiam žurnalui ir vedė vieną televizijos laidą.

Ši istorija, atskleista E. J. Carroll naujausios knygos ištraukoje, kurią penktadienį paskelbė žurnalas „New York“, reiškia, kad ji yra mažiausiai 16-ta moteris, kaltinanti D. Trumpą nederamu lytiniu elgesiu prieš jam tampant prezidentu.

Amerikiečių lyderis savo ruožtu išplatino pareiškimą, kuriame pabrėžė, kad nepažįsta E. J. Carroll ir kad tokio incidento „apskritai neįvyko“.

REKLAMA
REKLAMA

75 metų E. J. Carroll tvirtina, kad netikėtai susitiko su D. Trumpu Manhatano universalinėje parduotuvėje „Bergdorf Goodman“, kur jiedu apsipirkinėjo.

REKLAMA

Pasak jos, per iš pradžių draugišką susitikimą D. Trumpas paklausė jos patarimo dėl apatinių drabužių, kuriuos jis norėjo nupirkti vienai neįvardintai moteriai. Vėliau jiedu juokais sutarė, kad apatinį trikotažą reikėtų pasimatuoti.

„Tą akimirką, kai užsidarė persirengimo kambario durelės, jis puolė ant manęs, prispaudė mane prie sienos, gana stipriai trenkdamas mano galvą, ir prispaudė savo burną man prie lūpų“, – rašo E. J. Carroll.

Prispaudęs ją prie sienos, tęsia E. J. Carroll, D. Trumpas esą numovė jos pėdkelnes, atsisagstė savo kelnes ir įsiskverbė į ją, pats nenusivilkdamas drabužių. Vis tik galiausiai jai pavyko jį atstumti ir išbėgti iš persirengimo kambario.

REKLAMA
REKLAMA

E. J. Carroll tvirtina, kad taip ir nesikreipė į policiją ir viešai nepapasakojo apie įvykį anksčiau, nes bijojo neigiamų pasekmių, pavyzdžiui, „išgirsti grasinimų mirtimi, būti išvarytai iš namų, atleistai iš darbo, apšmeižtai“.

„Antrindama 15 moterų, papasakojusių įtikimas istorijas apie tai, kaip šis vyras jas graibė, kankino, žemino, žalojo, prie jų priekabiavo ir jas puolė, tik tam, kad pamatytų, kaip šis vyras visa tai paneigia ir jas užsipuola, (galiu pasakyti, kad tai) niekada neatrodė kaip patraukli perspektyva“, – rašo E. J. Carroll.

D. Trumpas atkrito, kad ši rašytoja tiesiog nori atkreipti į save dėmesį.

„Nė karto gyvenime nebuvau sutikęs šio žmogaus. Ji mėgina parduoti naują knygą – tai turėtų liudyti apie jos motyvą, – sakoma prezidento pareiškime. – (Ši knyga) turėtų būti pardavinėjama grožinės literatūros skyriuje.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Buvęs nekilnojamojo turto magnatas taip pat pareiškė, kad žurnalas „New York“ yra „mirštantis leidinys“, mėginantis „atsistoti ant kojų skleisdamas netikras naujienas“.

„New York“ citavo vieną aukšto rango Baltųjų rūmų pareigūną, tvirtinantį, kad toks kaltinimas „buvo išgalvotas tiktai tam, kad prezidentas atrodytų blogai“. Tuo metu D. Trumpas paklausė, ar E. J. Carroll palaiko kokius nors ryšius su jo oponentais Demokratų partijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų