Naujas atradimas galimai išsiaiškino 100 metų senumo paslaptį apie vėžį ir cukrų

, Publikuota 2021.04.23 06:15

To: Mari 2021-04-24 18:16:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kam skaityti jei nesupranti?   ATSAKYTI
Mari 2021-04-23 14:41:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nesupratau nieko.   ATSAKYTI
Monika 2021-04-23 13:20:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Antraste neatspindi pagrindines minties. Galejo pavadinti: vezio dauginimasi skatinantys fermentai. Ar kazkaip panasiai. Nes apie cukru cia nelabai ir kalba.    ATSAKYTI
Dali 2021-04-23 11:46:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai kiek supratau,kad blogiau yra naudoti produktus kur yra mielių..negu cukrų.....   ATSAKYTI
Geda 2021-04-23 11:22:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Daug žodžių apie nieką. Paprastai galima buvo paaiškinti. Dabar perskaitai ir taip ir neaišku ką norėjo pasakyti straipsnio autorius. Turbūt verčia tekstus net neisigilinę į mintį. Siaubas kas darosi su žurnalistika..    ATSAKYTI
Jonė 2021-04-23 11:04:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Nieko nesupratau , daug parašyta , bet nieks neaišku , per daug moksliškai kalba , o cukrus kiek teko girdėt baltoji mirtis , tai gerkime cukranendrių rudajį ! O fermentacija , tai gal turėtų būti rūgimas , tai gal , kaip žarnyne pradeda rūgti , tai gal negerai - susidaro dujos !   ATSAKYTI
Mia 2021-04-23 10:37:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Visai nieko tamsus miskas   ATSAKYTI
Regina visiškai nieko tamsus miskas 2021-04-23 10:35:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Zinoma   ATSAKYTI
Morta Q 2021-04-23 09:28:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Tai cukrus gerai, ar blogai?    ATSAKYTI
laikas 2021-04-23 07:36:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
piratewins.io/?pirate=1318656   ATSAKYTI
Komentatoius 2021-04-23 07:31:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Ar jūs ką nors supratote?   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų