REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grigonis negaili kritikos sau: „Mus apžaidė šešiese“

Antrus metus iš eilės į Eurolygos atkrintamąsias varžybas patekęs Kauno „Žalgiris“ sezonas baigia aukštai iškelta galva.

Antrus metus iš eilės į Eurolygos atkrintamąsias varžybas patekęs Kauno „Žalgiris“ sezonas baigia aukštai iškelta galva.

REKLAMA

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai buvo pirmieji, kuriems šiame sezone pavyko išvykoje įveikti Stambulo „Fenerbahče“ ekipą.

Visgi, būtent šis turkų klubas triumfavo ketvirtfinalio serijoje 3 – 1.

Žalgirietis Marius Grigonis šios serijos metu buvo vienas aktyviausių komandos žaidėjų, tačiau po pralaimėtų ketvirtų serijos rungtynių negailėjo sau kritikos.

„Blogas jausmas, kad šioje serijoje pats asmeniškai neprisidėjau, kiek norėčiau. Neprivertinsi dabar, blogai yra. Daug jie metė laisvi, o ir geriau žaidė – yra geresnė komanda“, – po rungtynių sakė M. Grigonis.

– Ką pozityvaus ši serija davė „Žalgiriui“?

– Tikiuosi, kad visi tapsime geresni ir kažką pasiimsime iš šios serijos. Sunku kažką pasakyti dabar, reikia, kad praeitų laiko, jog suprastume. Pasimatė, kokiame lygyje esame ir kokiame žaidžia jie.

REKLAMA
REKLAMA

– Ką jūs ryškiausiai atsiminsite iš šio Eurolygos sezono?

– Atsiminsiu, kaip 1:3 pralaimėjome „Fenerbahče“. Buvo ir teigiamų dalykų, bet dabar atsimenu tik blogiausius.

REKLAMA

– Ar pavyko pastumti „Fenerbahče“ iki jų limitų?

– Nemanau. Jei būtume juos pastūmę iki limito, būtume keliavę į Turkiją. Mus apžaidė šešiese – ką daugiau besakysi. Jie vienas prieš vieną nėra geri gynėjai, bet komandiškai ginasi labai gerai. Turėjome laimėti trečią mačą, kai jie nepataikė – reikėjo naudotis tuo šansu. Dabar patys pradėjome blogai, jie pataikė, užsivedė. Trūko gal patirties.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų