REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Amerikietiškus kalnelius priminęs Kauno „Žalgirio“ sezonas Eurolygoje baigtas.

Amerikietiškus kalnelius priminęs Kauno „Žalgirio“ sezonas Eurolygoje baigtas.

REKLAMA

Šarūno Jasikevičiaus kariaunos žygį sustabdė Stambulo „Fenerbahče“, kuriai kauniečiai ketvirtfinalio seriją pralaimėjo 1 – 3.

Po pralaimėtų ketvirtųjų serijos rungtynių Edgaras Ulanovas neslėpė nusivylimo.

„Liūdna, kad baigėsi Eurolygos sezonas. Treneris gerai pasakė: nelabai ir nusipelnėme eiti į finalo ketvertą todėl, kad ir antradienį, ir dabar buvo daug klaidų. Šiandien tai išryškėjo dar labiau.

Jei praeitame mače „Fenerbahče“ prametė daug metimų, tai ties tuo laikėmės, o šiandien jie nubaudė baisiausiai už kiekvieną menkiausią klaidą, nesurotavimą ir nepadarytą pražangą. Kaip ir sakiau – nenusipelnėme“, – sakė puolėjas.

– Kiek „Žalgirio“ gynyba buvo kalta dėl to fantastinio „Fenerbahče“ taiklumo?

– Nemanau, kad ten buvo sėkmė. Tai – pirma Eurolygos komanda, ji turi aukštą kokybę. Buvo vietų, kur galėjome išvengti tų metimų. Negalėjome sakyti, sėkmė, nesėkmė, kai leidi tokio lygio varžovui įeiti į rungtynes su lengvais taškais, prasiveržimais, tritaškiais. O mes pražangų nepadarėme. Nepasiaukojome kiekvienas dėl komandos, neprasižengėme, kur reikėjo, gal reikėjo pasisaugoti. Dėl to toks rezultatas.

REKLAMA
REKLAMA

– Seriją žaidėte su geriausia Eurolygos komanda. Kokių pozityvių dalykų ji davė jums?

– Nebent patirtį. Šiaip tikėjome savimi – aš tikrai tikėjau. Galėjome juos įveikti, serijos eigoje tai tikrai matėsi, bet visos problemos šiandien labai išryškėjo.

REKLAMA

– Kaip galite apibūdinti visą šį sezoną?

– Kaip kalneliai: buvo ir gerų momentų, ir blogų. Dėl to Eurolyga ir įdomi, kad bet kas gali bet ką apžaisti. Labiausiai iš šio sezono džiugina patekimas į važiuojantį atkrintamųjų traukinį ir turėjome galimybę žaisti prieš aukščiausio lygio varžovą. Reikia tikėtis, kad kažką pasiimsime iš šios serijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų