REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšininkams – maksimalių išbandymų metas.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkams – maksimalių išbandymų metas.

REKLAMA

Ketvirtfinalio serijoje iki 3 pergalių Šarūno Jasikevičiaus kariauna atsilieka 1 – 2.

Ketvirtosios ir galbūt lemiamos serijos su „Fenerbahče“ rungtynės bus žaidžiamos ketvirtadienį Kaune.

Kauniečiai turėjo gerą progą laimėti trečiąjį serijos mūšį, kai likus žaisti kiek daugiau nei 3 minutes „Žalgiris“ kvėpavo varžovams į nugaras (53:54).

TV3 žinių rubrikoje „Dienos komentaras“ apsilankęs buvęs krepšininkas Sergejus Jovaiša pastebėjo, kad Š. Jasikevičiaus auklėtinius jau ne pirmą kartą šiame sezone „pražudo“ prasta dvikovos pabaiga.

„Vėlgi pritrūko tik geros mačo pabaigos. Šiame sezone jau ne vieną kartą matėme, kaip „Žalgiris“ užsikabina, diktuoja savo sąlygas, bet pralaimi. Pirmų rungtynių neskaičiuokime, nes tai buvo lyg šoko terapija.

REKLAMA
REKLAMA

Net ir antrajame mače, kai žalgiriečiai ilgą laiką diktavo sąlygas, mačo pabaigoje vos sugebėjo iškovoti pergalę. Gerai, kad tos rungtynės laiku baigėsi.

REKLAMA

Tas pats vyko ir trečiajame susitikime. Reikėjo tik kelių gerų sprendimų ir viskas galėjo baigtis kitaip. Galbūt kartais pritrūksta sėkmės ir šalto proto rungtynių pabaigoje“,- TV3 žinių eteryje kalbėjo S. Jovaiša.

Eurolygos ketvirtfinalio serija tarp „Žalgirio“ ir „Fenerbahče“ yra pati nerezultatyviausia iš visų šio sezono porų.

Visgi, lapino pravarde žinomas krepšinio specialistas pastebi, kad šioje serijoje ir nereikia tikėtis gražių rungtynių, nes vyksta daug taktinės ir fizinės kovos, komandas slegia jaudulys.

Europos ir pasaulio čempionas, olimpinių žaidynių prizininkas atkreipia dėmesį, kad „Fenerbahče“ skirtingai nei „Žalgiris“, savo geriausią krepšinį dažniausiai demonstruoja susitikimų pabaigose, kai tu reikia labiausiai.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar žalgiriečiai dar turi šansų šioje serijoje, S. Jovaiša išlieka optimistas.

„Žalgirio“ vyrai niekada nepasiduoda. Reikia nepamiršti, kad žaidžiame prieš vieną geriausių Europos komandų, todėl kaltinti kauniečius dėl pralaimėjimo tikrai nekyla ranka.

Labai tikiuosi, kad serija dar sugrįš į Stambulą. Reikia perlipti ne tik per save, bet ir per varžovus“,- argumentavo krepšinio specialistas.

Visą pokalbį su Sergejumi Jovaiša TV3 žinių studijoje žiūrėkite čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų