REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos „Premier“ lygos futbolo čempionate tęsiasi įnirtingos lenktynės dėl čempiono titulo ir vietų pirmajame ketverte.

Anglijos „Premier“ lygos futbolo čempionate tęsiasi įnirtingos lenktynės dėl čempiono titulo ir vietų pirmajame ketverte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį šeštadienį dėmesio centre – „Manchester City“ ir Londono „Tottenham Hotspur“ akistata. Trečiadienį tame pačiame „Etihad“ stadione šie klubai dar kovėsi UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio antrosiose rungtynėse.

REKLAMA

Tada 4:3 laimėjo „miestiečiai“, bet į pusfinalį žengė Londono komanda, rungtyniavusi be traumuoto savo lyderio Harry Kane‘o. Ji namie buvo iškovojusi pergalę 1:0 ir dėl svečiuose pelnytų įvarčių pateko į kitą etapą. Taigi savaitgalį „City“ sieks revanšo.

Anglijos pirmenybių pirmajame rate šių ekipų mače Londone 1:0 triumfavo Mančesterio futbolininkai. Jie „Premier“ lygoje dabar „Spurs“ klubą nugalėjo tris kartus iš eilės. Pastarąjį kartą „Tottenham Hotspur“ „Etihad“ stadione varžovus nugalėjo 2015-2016 m. sezone (2:1).

REKLAMA
REKLAMA

„Premier“ lygoje „Spurs“ su „City“ galynėjosi 43 kartus. 23 sykius stipresni buvo Londono futbolininkai, 14 – Mančesterio, o 6 dvikovos baigėsi taikiai.

„City“ komandai, kuri su „Liverpool“ kaunasi dėl čempiono vardo, pergalės reikia kaip oro. Balandžio 24 dieną Pepo Guardiolos auklėtinių laukia dar vienas labai rimtas išbandymas – dvikova išvykoje su „Manchester United“.

Tuo tarpu „Liverpool“ iki pat šalies čempionato pabaigos žais tik su vidutiniokais ar autsaideriais. Liverpulio klubas „miestiečius“ lenkia dviem taškais, bet pastarieji žaidė vienu maču mažiau ir pagal prarastus taškus šiuo metu rikiuojasi pirmi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame rate „Manchester City“ savo aikštėje palaužė „Manchester United“ 3:1. Apskritai „Premier“ lygoje „raudonieji velniai“ dažniau įveikia „miestiečius“ – 21 pergalė, 14 nesėkmių, 8 lygiosios.

„United“ užima šeštąją vietą, bet dar turi šansų prasibrauti į pirmąjį ketvertą, kuris garantuoja vietą kito sezono UEFA Čempionų lygoje. „Raudonieji velniai“ per 33 rungtynes surinko 64 taškus. Penktojoje pozicijoje – Londono „Chelsea“ (34 rungt., 66 tšk.), ketvirtojoje – Londono „Arsenal“ (33 rungt., 66 tšk.), trečiojoje – „Tottenham Hotspur“ (33 rungt., 67 tšk.). Komandos čempionate sužais po 38 rungtynes.

REKLAMA

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“ kanalas balandžio 20-24 dienomis parodys net aštuonerias „Premier“ lygos rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

balandžio 20 d.

14.20 val. „Manchester City“ – „Tottenham Hotspur“;

16.50 val. „Wolverhampton“ – „Brighton“,

19.20 val. „Newcastle“ – „Southampton“;

balandžio 21 d.

15.20 val. „Everton“ – „Manchester United“;

17.50 val. „Cardiff City“ – „Liverpool“;

balandžio 22 d.

21.50 val. „Chelsea“ – „Burnley“;

balandžio 23 d.

21.35 val. „Tottenham Hotspur“ – „Brighton“;

balandžio 24 d.

21.50 val. „Manchster United“ – „Manchester City“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų