REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią vasarą Madrido „Real“ klubą į Turino „Juventus“ ekipą iškeitęs Cristiano Ronaldo pirmą kartą nuo 2009-2010-ųjų meto sezono nežais UEFA Čempionų lygos pusfinalyje.

Šią vasarą Madrido „Real“ klubą į Turino „Juventus“ ekipą iškeitęs Cristiano Ronaldo pirmą kartą nuo 2009-2010-ųjų meto sezono nežais UEFA Čempionų lygos pusfinalyje.

REKLAMA

Antradienio vakarą portugalas kartu su „Juventus“ klubu varžybų ketvirtfinalyje 1 – 2 nusileido Amsterdamo „Ajax“ ekipai, bei baigė pasirodymą tarptautinėse varžybose.

C. Ronaldo šiame mače mušė pirmąjį įvartį, kai išvedė „Juventus“ į priekį šioje ketvirtfinalio poroje.

Visgi, „Ajax“ jaunimas ne tik išlygino, tačiau ir persvėrė rezultatą, bei iš Čempionų lygos turnyro pašalino dar vieną futbolo milžiną – aštuntfinalyje buvo eliminuotas Madrido „Real“.

34-ejų portugalas į „Juventus“ ekipą atvyko padėti komandai pagaliau iškovoti Čempionų lygos trofėjų, kurio komanda nelaimi nuo 1996 m., nors per šį laiką net penkis kartus žaidė turnyro finale.

REKLAMA
REKLAMA

Po skaudaus „Ajax“ antausio, C. Ronaldo ir „Juventus“ komanda socialinėje erdvėje sulaukė milžiniškos kritikos bangos.

Anot gerbėjų, vasarą komanda iššvaistė pinigus, nes ir be portugalo būtų sugebėję pasiekti tai, ką pavyko nuveikti šiame sezone.

REKLAMA

„Ronaldo prisijungė prie komandos, kuri 6 metus iš eilės laimėjo „Serie A“ čempionatą. „Juventus“ jau anksčiau iškrito iš Italijos taurės varžybų, dabar jų nebėra ir Čempionų lygoje, o Ronaldo pirmą kartą per devynis metus nežais varžybų pusfinalyje. Be to, jis pralaimi kovą dėl „Auksinio batelio“. Nepaisant to, visus metus tik ir girdžiu, kaip jis užkariavo Italiją“,- sarkastiškai rašė futbolo gerbėjas.

Portugalas tris pastaruosius sezonus kartu su Madrido „Real“ klubu triumfavo Čempionų lygos varžybose, tačiau pirmieji metai po išsiskyrimo abiem pusėms nebuvo sėkmingi.

REKLAMA
REKLAMA

„Istorijos moralas: jeigu Madrido „Real“ yra niekas be Cristiano Ronaldo, tai portugalas yra niekas be „Real“,- konstatavo internautas.

„Pirmasis Ronaldo sezonas „Juventus“ gretose yra visiškas nepasisekimas. Jis buvo įsigytas, kad klubas laimėtų Čempionų lygą, tačiau viskas ką pavyks iškovoti yra eilinis „Serie A“ trofėjus, kurį komanda būtų laimėjusi ir be Ronaldo“,- pastebėjo kitas.

Pats C. Ronaldo UEFA Čempionų lygos varžybose pelnė visus 5 paskutinius komandos įvarčius, bei buvo vienintelis žmogus pasižymėjęs per keturias „Juventus“ rungtynes atkrintamose varžybose.

Tai nepraslydo pro akis ir futbolo sirgaliams.

„Ši komanda neturi jokio žaidimo plano ir braižo, bei yra visiškai priklausoma nuo Ronaldo. Massimiliano Allegri turėtų atsistatydinti dar šiandien“,- pyko „Juventus“ gerbėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vasarą už penkis kartus geriausiu pasaulio futbolininku išrinktą portugalą „Juventus sumokėjo 112 mln. Jo sutartis su klubu galioja iki 2022-ųjų metų.

Palyginimui, visų „Ajax“ komandos žaidėjų bendra vertė yra 50 mln. eurų.

Kai kurie „Juventus“ gerbėjai pastebi, kad įsigijus C. Ronaldo, komandai nebeliko pinigų kitiems pajėgiems žaidėjams.

„Kaltę turėtų prisiimti ir komanda. Ronaldo komandai iš viso kainuos 341 mln. eurų, jis buvo nuostabus atkrintamose varžybose, tačiau to buvo per mažai. Artimiausius du metus „Juventus“ neturės nė vieno Čempionų lygą galinčio laimėto saugo. Pjaničius yra geras žaidėjas, tačiau ne vienas iš geriausių. „Juventus“ saugai tiesiog nemoka dominuoti rungtynėse“,- rašė futbolo sirgalius.

Nors „Juventus“ klubas ir sulaukė daug kritikos, komandos strategas M. Allegri po šios nesėkmės nesiruošia pasitraukti iš savo posto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų