REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos nacionalinės krepšinio rintinės kapitonas Mantas Kalnietis tarė savo žodį dėl Dainiaus Adomaičio ir Donato Motiejūno konflikto.

Lietuvos nacionalinės krepšinio rintinės kapitonas Mantas Kalnietis tarė savo žodį dėl Dainiaus Adomaičio ir Donato Motiejūno konflikto.

REKLAMA

32-ejų metų įžaidėjas bendraudamas su portalo 24sek.lt redaktoriumi Donatu Urbonu atskleidė, kad rinktinei būtų naudinga savo gretose turėti talentingą puolėją, bet ir jis privalo pasikeisti.

„Žaidėjų nuomonė nėra tokia, kad D. Motiejūnas mums yra kažkoks blogis ar kažkas panašaus. Visi puikiai supranta, kad Donatas yra vienas talentingiausių Lietuvos krepšininkų. Bet norisi, kad savo energiją ir talentą jis nukreiptų teisinga linkme. Toks ir būtų žaidėjų prašymas: ar jis gali susiimti ir susitvarkyti bei dirbti dėl to paties tikslo – vardan tos Lietuvos.

Jau nebe paslaptis, kad prieš 2017-ųjų Europos čempionatą rinktinėje turėjome susirinkimą. Kaip kapitonas, turėjau Donatui priekaištų. Rinktinėje dar niekada nesame priekaištavę dėl žaidimo. Niekada nepriekaištaujame, jeigu kažkuris nesužaidžia vieno ar kito čempionato. Dėl to nėra jokių problemų. Problema, kai žaidėjai pradeda elgtis ne taip, kaip pridera rinktinėje“, – sakė M.Kalnietis.

REKLAMA
REKLAMA

Atakų organizatorius taip pat tvirtina pasigendantis Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) atstovų įsikišimo į šią situaciją, nes dabar visas kritikos strėles yra priverstas sugerti vyriausiasis treneris D. Adomaitis.

REKLAMA

„Tikrai norėčiau, kad federacija kažką pasakytų. Nežinau, kokie federacijos lūkesčiai ir nuomonė, ką jie mąsto ir ką galvoja. Bet norėtųsi, kad rastume geriausią sprendimą ir kad kas nors irgi pareikštų nuomonę.

Nėra taip, kad aš dabar noriu visiškai užstoti trenerį. Bet kai aš jau tiek atgyvenęs ir matęs, dirbęs kartu, man šiek tiek gaila, kad vienam treneriui ant galvos kraunami tokie dalykai“,- tvirtino rinktinės kapitonas.

Galiausiai M. Kalnietis pažymėjo, kad rinktinėje visada būdavo stiprių asmenybių, kaip Jonas Mačiulis ar Linas Kleiza.

Anot kapitono, jie niekada nekėlė savęs aukščiau komandos, o būtent to iš Motiejūno jis ir kiti rinktinės žaidėjai pasigenda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų