REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Raheemas Sterlingas (nuotr. SCANPIX)

Antradienio vakarą į didžiuosius televizijos ekranus grįžta futbolo gerbėjų laukta UEFA Čempionų lyga. Dvejomis rungtynėmis prasideda ketvirtfinalio etapas, kuriame intrigų tikrai nepritrūks.

5

Antradienio vakarą į didžiuosius televizijos ekranus grįžta futbolo gerbėjų laukta UEFA Čempionų lyga. Dvejomis rungtynėmis prasideda ketvirtfinalio etapas, kuriame intrigų tikrai nepritrūks.

REKLAMA

Bene daugiausiai žiūrovų dėmesio antradienį sulauks Londono „Tottenham“ ir „Manchester City“ klubų akistata.

Primename, kad abi rungtynes (kartu ir „Liverpool“ prieš FC „Porto“) tiesiogiai transliuos TV6 ir TVPlay Sports kanalai.

Nors futbolo ekspertai ryškiu favoritu ne tik šįvakar, bet ir bendrai visame turnyre, laiko Mančesterio klubą, komentatorius Rytis Vyšniauskas šios etiketės „miestiečiams“ klijuoti neskuba.

„Man City“ yra favoritas, bet „Tottenham“ gali būti labai pavojingas varžovas. Kontraatakos, spaudimas, šie faktoriai gali lemti labai daug. Mauricio Pochettino yra labai sumanus strategas, o žinant tai, kad visi lyderiai yra sveiki, pavojus gali būti labai rimtas“, – kalbėjo R. Vyšniauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Komentatorius atskleidžia ir vieną detalę, kuri gali nulemti netgi likusį, kol kas puikiai besiklostanti „Man City“ sezoną.

Tai – nuovargis. Mančesterio klubas dar vis kovoja dėl visų įmanomų sezono titulų, todėl „suspėti“ laimėti viską gali neleisti elementarus jėgų stygius.

REKLAMA

„Jokiu būdu pirmose rungtynėse viskas nebus išspręsta. Tam jau turėjome pakankamai pavyzdžių.

„Miestiečiai“ vaikosi visų įmanomų trofėjų, tad juos gali įveikti ne varžovas, o nuovargis. Tokia realybė. Nors, tiesą sakant, stebint dabartinę komandą atrodo, kad jie sugeba išlaikyti puikią formą ir labai solidų žaidimą“, – dėstė futbolo ekspertas.

„Man City“ antradienį veikiausiai rungtynes prades be savo atakų lyderio ir rezultatyviausio žaidėjo, argentiniečio Sergio Aguero.

Vis dėlto, beveik visas šio sezono minėto klubo rungtynes stebėjęs komentatorius ramina – išpildyti sukurtas progas tikrai bus kam.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinoma, toks puolėjas dažnai tampa visa ko pakeitėju, kitaip tariant „game changeriu“, tačiau jei jis ir nežais, niekas dramatiškai nepasikeis.

Yra Gabrielius Jesusas, atakuojantys saugai yra fantastiniai, todėl tikrai bus kam užbaigti atakas. Svarbiausia ne aklai pulti, o kontroliuoti žaidimą“, – sudėties spragų nesureikšmino R. Vyšniauskas.

„Tottenham“ tai taps pirmosiomis Čempionų lygos rungtynėmis naujame, vos prieš kelias savaites duris atvėrusiame stadione.

Tiesa, apie tai jau spėjo prabilti ir vienas „Man City“ lyderių Kevinas De Bruyne. Belgo nuomone, šio fakto neverta ne tik sureikšminti, bet ir bendrai minėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„K. De Bruyne labai teisingai pasakė, kad visi turi stadioną ir visi turi savų fanų. Tikrai ir aš nesureikšminu stadiono faktoriaus, nors, žinoma, vėl turėti savo namus yra smagu“, – užsienio žiniakslaidą citavo komentatorius.

Apibendrinant laukiančią intrigą R. Vyšniauskas nedrąsiai užsiminė apie Mančesterio klubo pergalę, tačiau dar kartą priminė, koks stiprus varžovas jo laukia.

„Faktas, kad ši komanda pagal tarpusavio rezultatus turi pranašumą, turbūt, prieš visas likusias Anglijos komandas, išskyrus „Liverpool“. Akivaizdu, kad poros favoritas bus būtent „Man City“, bet tikrai nenurašau „Tottenham“. Tai pavojingas varžovas bet kuriai kitai komandai“, – neprognozuojamą rungtynių baigtį įžvelgė komentatorius.

Kitos ketvirtfinalio poros:  

Amsterdamo „Ajax“ – Turino „Juventus“

„Manchester United“ – „Barcelona“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų