REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
P. Ambrazevičius žada intrigą (tv3.lt fotomontažas)

Antradienio vakarą prie plačiaekranių televizoriaus ekranų grįš aukščiausio lygio futbolo išsiilgusi auditorija. Dvejomis įspūdingomis rungtynėmis prasidės UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio etapas, kuriame silpniems vietos tiesiog nebėra.

5

Antradienio vakarą prie plačiaekranių televizoriaus ekranų grįš aukščiausio lygio futbolo išsiilgusi auditorija. Dvejomis įspūdingomis rungtynėmis prasidės UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio etapas, kuriame silpniems vietos tiesiog nebėra.

REKLAMA

Šįvakar susigrums „Liverpool“ ir „Porto“ klubai, tačiau manoma, kad didesnio žiūrovų susidomėjimo sulauks Londono „Tottenham“ ir „Manchester City“ dvikova.

Primename, kad tiesiogines rungtynių transliacijas galėsite stebėti per TV6 ir TVPlay Sports kanalus.

„Labai, labai laukiu šito vakaro, šitų rungtynių“, – sako ilgametis lietuviško ir, žinoma, užsienietiško futbolo sirgalius, „Humoro klubo“ komikas Paulius Ambrazevičius.

Paulius neslepia, kad yra ištikimas „Tottenham“ klubo sirgalius. Vis dėlto, lengvo vakaro jis toli gražu nesitiki.

„Manau, kad pasiektas etapas, kuriame dabar yra „Spursai“, jau yra stebuklas. Prisiminkime kas vyko grupių etapo varžybose, bendrai visur šį sezoną jie patenka per plauką.

REKLAMA
REKLAMA

Galvojau, kad komanda sustos gavusi Dortmundo „Borussia“, nesustojo. Dabar manau, kad sustos ties „Manchester City“, bet turiu mažytę viltį, kad kažkas pavyks. Pro adatos skylutę, kaip ir viską pastaruoju metu“, – juokėsi žymus humoro pasaulio atstovas.

REKLAMA

„Tottenham“ pajėgiausio Europos klubinio futbolo turnyro ketvirtfinalį pradės naujame, vos prieš kelias savaites duris atvėrusiame ir 62 tūkstančius sirgalių talpinančiame stadione.

Nors vienas „Man City“ lyderių, belgas Kevinas De Bruyne tikina, kad pranašumo Londono komanda vien dėl tikrai neįgaus, nes absoliučiai visos komandos turi savo stadionus ir savo gerbėjus, P. Ambrazevičius kiek kitaip.

„Kiek skaitau ir bendrauju forumuose, tai galiu tik patvirtinti, kad „Spurs“ sirgaliai dabar tarsi „užsipumpavę“, tas palaikymas bus kitoks, jis bus aktyvesnis.

REKLAMA
REKLAMA

Komanda žaidžia savo namuose, kur bus dar bent kelis dešimtmečius. Stumtelėjimas iš sirgalių pusės čia gali būti labai svarbus“, – intrigą žadėjo Šiaurės Londono klubo gerbėjas.

Tiesa, dar nėra aišku, ar „Man City“ žais pilnos sudėties. „Ant klaustuko“ likus parai iki rungtynių pradžios buvo rezultatyviausias „miestiečių“ žaidėjas, argentinietis Sergio Aguero.

Vis tik, P. Ambrazevičius neabejoja – net ir be savo atakų lyderio „miestiečiai“ tikrai ras kelių, kaip pelnyti įvarčius.

„Ten yra kam mušti ir be jo. Vien matant, kokį sezoną žaidžia Raheemas Sterlingas. Jei ant atsarginių žaidėjų suolelio klubas gali laikyti apie 70 milijonų svarų vertą Riyadą Mahrezą, tai manau pasako, kokios kokybės rotaciją jie turi“, – dėstė komikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Futbolą beveik visą gyvenimą žiūrintis Paulius turi ir svarbų patarimą tiems, kurie renkasi, kur stebėti svarbiausias sezono dvikovas.

„Pats žiūrėsiu namie. Per visą savo gyvenimą ir futbolo stebėjimo istoriją supratau, kad jei nepavyksta žiūrėti stadione, gyvai, tada geriausias variantas yra stebėti namuose.

Tada labiau matai patį žaidimą. Bare ir bet kur kitur mieste yra papildomų trikdžių, to futbolo daug nemapatai“, – šyptelėjo P. Ambrazevičius.

Kitos ketvirtfinalio poros:

Amsterdamo „Ajax“ – Turino „Juventus“

„Manchester United“ – „Barcelona“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų