REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sukūrė pasaką Eurolygoje, bei pateko į atkrintamąsias varžybas.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sukūrė pasaką Eurolygoje, bei pateko į atkrintamąsias varžybas.

REKLAMA

Prieš kiek daugiau nei mėnesį Šarūno Jasikevičiaus auklėtinių šansai patekti į ketvirtfinalį buvo įvertinti mažesne nei vieno procento tikimybe, tačiau kauniečiai paneigė visas prognozes.

Ketvirtadienio vakarą „Žalgiris“ išvykoje palaužė Eurolygos čempionus Madrido „Real“, bei iškovojo paskutinį kelialapį į atkrintamąsias varžybas.

Penktadienį portalo tv3.lt studijoje įvyko bendra laida su krepsinis.net atstovais.

Čia Madride iškovotą pergalę, „Žalgirio“ sezoną Eurolygoje kitus turnyro įvykius aptarė krepsinis.net redaktorius Edgaras Pulkovskis, portalo apžvalgininkas bei komentatorius Tautvydas Kubilius ir TV3 sporto žinių žurnalistas Vilius Stalgaitis.

Visi jie vieningai pritarė, kad žalgiriečių pasiekimas yra ypatingas reiškinys ne tik Kaunui, tačiau ir visai Lietuvai.

„Real“ ekipai ketvirtadienio akistata jau nieko nereiškė, tačiau ekspertai tvirtino, kad tai jokiu būdu nesumažina Š. Jasikevičiaus kariaunos pasiekimo.

REKLAMA
REKLAMA

Žalgiriečiai ketvirtfinalio serijoje iki 3 pergalių kovos su pajėgiausia reguliaraus sezono komanda Stambulo „Fenerbahče“.

Ekspertai pažymi, kad mūsų visų laukia bent trys labai įdomios klubų akistatos.

„Mūsų laukia bent trejos aukščiausio lygio rungtynės. Žvelgiant iš „Fenerbahče“ perspektyvos, nemanau, kad jie būtų kaip oponentą pasirinkę būtent „karštą“ „Žalgirį“, – teigė T.Kubilius.

REKLAMA

„Žalgirio“ patekimas į finalo ketvertą šį sezoną būtų didesnė sensacija nei praėjusį sezoną, bet nemanau, kad serija bus „į vienus vartus“, – tvirtino V.Stalgaitis.

Vėliau ekspertai prabilo ir apie kitų Eurolygos komandų reikalus, išskirtinio dėmesio sulaukė ir lietuviškasis Milano „Olimpia“ klubas, kuriame žaidžia Mindaugas Kuzminskas ir Artūras Gudaitis.

„Ne tik kaip lietuviui, man yra elementariai gaila Mindaugo Kuzminsko. Jis Milane yra visiškai neišnaudojamas, būdamas vienu geriausių lengvųjų kraštų Europoje jis yra naudojamas kaip sunkusis kraštas. Dėl traumos iškrito Artūras Gudaitis ir nebuvo ieškomas žaidėjas nei jam pakeisti, nei perstumti Kuzminskui į jo įprastą poziciją. Pianigiani nesugeba prisitaikyti prie tam tikrų situacijų ir tai kartojasi metai iš metų“, – teigė V.Stalgaitis.

Galiausiai visa trijulė pripažino esanti nustebinta Ricko Pitino pasiekimais su Atėnų „Panathinaikos“ ekipa.

Vyrai nesitikėjo, kad legendinis JAV treneris taip greitai suras savo vietą Eurolygos krepšinyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų