REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas geriausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo pirmadienio vakarą privertė kaip reikiant sunerimti savo gerbėjus.

Vienas geriausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo pirmadienio vakarą privertė kaip reikiant sunerimti savo gerbėjus.

REKLAMA

Portugalijos rinktinės garbę Europos futbolo čempionato atrankoje gynęs žaidėjas dvikovos su Serbija metu patyrė traumą.

Turino „Juventus“ lyderis 30-ąją dvikovos minutę greitai bėgdamas kamuolio link pajuto dešinės kojos šlaunies skausmą, bei paprašė keitimo.

Portugalą netrukus apspito komandos medikai, o aikštelėje jį pakeitė Pizzi Fernandesas.

Vėliau C. Ronaldo liko ant atsarginių suolelio bei palaikė savo komandos draugus, kurie sužaidė lygiosiomis 1 – 1.

Artimiausiu metu futbolininkui bus atliekami tyrimai, tačiau Turino „Juventus“ žvaigždė slopina paniką, teigdamas, kad trauma nėra rimta.

„Puikiai pažįstu savo kūną. Turėčiau sugrįžti į aikštelę po savaitės ar dvejų“, – portugalų žiniasklaidai teigė C. Ronaldo.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus portugalas pradėjo lieti tulžį ant rungtynėms teisėjavusio arbitro, kuris, anot futbolininko, neskyrė akivaizdaus 11 m baudinio į serbų vartus:

REKLAMA

Portugal 1-1 Serbia - 73' no penalty decision but also no corner from r/soccer

„Mano asmenine nuomone – komanda žaidė labai gerai. Sukūrėme daug galimybių pasižymėti, tačiau mums nepavyko jų realizuoti. Žinoma, apmaudu du susitikimus namuose baigti lygiosiomis, tačiau įžvelgiu ir pozityvių dalykų – manau, kad šį kartą komanda žaidė geriau nei dvikovoje prieš Ukrainą.

Antrajame kėlinyje buvo akivaizdus baudinys, tačiau teisėjas jo nedavė. Jei VAR sistema yra naudojama visuose turnyruose, kodėl jos nėra Europos čempionato atrankoje? Tai keista. Mums šį kartą nepasisekė, nes tai buvo akivaizdus baudinys, kurį teisėjas privalėjo skirti, o ne priimti sprendimą, pasitaręs su kitu arbitru, kuris buvo 40 metrų toliau nuo situacijos ir net nematė žaidimo“,- teigė C. Ronaldo.

Primename, kad portugalai pirmąsias Europos futbolo čempionato atrankos B grupės rungtynes sužaidė lygiosiomis 0 – 0 su Ukraina.

Šiame penkių rinktinių pogrupyje taip pat varžosi Lietuva ir Liuksemburgas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų