REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
50
Kovos akimrikos (nuotr. SCANPIX)

Conoras McGregoras socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė netikėtą naujieną. 30-metis airis nusprendė baigti savo MMA karjerą.

50

Conoras McGregoras socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė netikėtą naujieną. 30-metis airis nusprendė baigti savo MMA karjerą.

REKLAMA

Apie sprendimą trauktis iš MMA sportininkas pranešė ankstyvą antradienio rytą.

„Sveiki – turiu trumpą pranešimą visiems. Aš nusprendžiau pasitraukti iš sporto, formaliai vadinamo „Mišrūs kovos menai“. Norėčiau palinkėti visiems savo seniems kolegoms eiti tik į priekį šiame sporte. O aš prisijungiu prie savo buvusių partnerių, jau anksčiau išėjusių į pensiją“, – rašė C. McGregoras.

Netrukus po šio sportininko pareiškimo ESPN žurnalistas Brettas Okamoto pasidalijo UFC prezidento Dana White‘o pranešimu, patvirtinančio airio pasitraukimą.

„Conoras turi pakankamai pinigų, kad galėtų pasitraukti ir tai yra visiškai logiškas sprendimas. Jeigu aš būčiau jo vietoje, elgčiausi lygiai taip pačiai. Jis traukiasi iš kovų, tačiau ne iš darbo. Conoras bus užimtas dėl viskio verslo ir net neabejoju, kad ras kitų būdų, kaip save užimti.

REKLAMA
REKLAMA

Jį stebėti buvo velniškai linksma – Conoras šiame sporte pasiekė neįtikėtinų dalykų. Esu dėl jo labai laimingas ir stebėsiu, koks sėkmingas jis bus už narvo ribų“, – sakė D.White‘as.

REKLAMA

Paskutinį kartą C. McGregoras narve kovėsi 2018-ųjų metų spalio mėnesį vykusiame „UFC 229“ turnyre, kai dvikovoje dėl UFC lengvo svorio čempiono diržo pralaimėjo Chabibui Nurmagomedovui.

Iškart po šio šios nesėkmės, airis ilgą laiką kalbėjo apie revanšą iš Dagestano kilusiam kovotojui, buvo pasigirdę kalbų ir apie galimas dvikovas su Nate‘u Diazu arba „Kaubojaus“ pravarde žinomu Donaldu Cerrone‘u.

Tai nėra pirmas kartas, kai Conoras McGregoras, kai airis socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbia apie pasitraukimą iš MMA.

2016-ųjų metų balandį sportininkas rašė, kad „nusprendė trauktis dar jaunas“, tačiau tada tai tebuvo derybų taktika su Nate'u Diazu dėl revanšinės kovos, kuri vėliau ir įvyko.

Ar tai nėra dar viena airio gudrybė, parodys ateitis, tačiau ištikimiausi kovoto gerbėjai sunkiai gali patikėti, kad C. McGregoras tikrai traukiasi iš profesionalaus sporto.

Per savo karjerą MMA, Dubline gimęs sportininkas iškovojo 21 pergalę ir patyrė 4 nesėkmes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų