REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos rinktine tapusi „Gulbelė“ laimėjo paskutinį „Hoptrans Winter Open“ etapą

Lietuvos rinktine tapusi „Gulbelė“ laimėjo paskutinį „Hoptrans Winter Open“ etapą

REKLAMA

Kovo 24-ąją Garliavos sporto ir kultūros centre finišavo dar rudenį prasidėjęs „Hoptrans Winter Open“ 3x3 krepšinio žiemos sezonas.

Penktojo etapo nugalėtojais ir vėl tapo Šakių „Gulbelės“ krepšininkai, kurie dar prieš paskutinį etapą buvo beveik užsitikrinę Lietuvos rinktinės vardą. Šakių „Vyčio“ komandos krepšininkų Pauliaus Beliavičiaus, Šarūno Vingelio, Aurelijaus Pukelio ir Marijaus Užupio atstovaujama komanda laimėjo tris paskutinius etapus ir jau vasarą gins Lietuvos vardą Amsterdame vyksiančiose planetos pirmenybėse.

Šakių komandos atstovai paskutinio etapo metu laimėjo visas žaistas rungtynes, pusfinalyje susitvarkė su Panevėžio „Frosch“, o finalinėse rungtynėse rezultatu 15:9 įveikė Kėdainių „TV3“ komandą.

REKLAMA
REKLAMA

Bendroje įskaitoje „Gulbelė“ surinko 550 taškų ir nuo artimiausių persekiotojų nutolo per 150 įskaitos taškų. Po 400 taškų surinko „TV3“ ir „Apes&Humans“ komandos, tačiau antrą vietą už geresnį pasirodymą paskutiniame etape gavo „TV3“ komanda, kuri vasarą taip pat gins Lietuvos garbę ir dalyvaus Europos žaidynėse Minske.

REKLAMA

Renginio metu tradiciškai buvo įteiktas ir Kauno rajono mėnesio žmogaus prizas, kuris pirmą kartą atiteko ne konkrečiam žmogui, o bendruomenei. Prizas atiteko kūrybingai Zapyškio bendruomenei, kuri įgyvendina projektus, kurie keičia miestelio veidą, kuria gražesnę ir patrauklesnę aplinką. Miestelio pasididžiavimas - atgimstanti gotikinė Šv. Jono Krikštytojo bažnyčia ir respublikinis aitvarų festivalis. zapyškiečių pastangas įvertino ir nacionalinio konkurso „Valstybę kuriame mes“ komisija. Kovo 20 dieną prezidentė Dalia Grybauskaitė pagerbė šio konkurso laureatus, tarp kurių yra ir Zapyškio seniūnija.

REKLAMA
REKLAMA

Prizą nugalėtojams įsteigė Vytautas Mineral SPA. Jiems atiteko nakvynė LUX klasės kambaryje su ypatingais „Vytauto“ pusryčiais ir neribotu apsilankymu pirčių bei baseinų zonoje bei ESPA (Europos SPA asociacijos) žiuri apdovanojimu 2017 metais visoje Europoje geriausia procedūra panaudojant gamtinius išteklius paskelbta „Flow“ terapija.

Pasaulio čempionatas Amsterdame (Nyderlandai) vyks birželio 18-23 dienomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų