REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ (13-15) krepšininkai penktadienio vakarą namuose šventė vieną lengviausių šio sezono pergalių Eurolygoje.

Kauno „Žalgirio“ (13-15) krepšininkai penktadienio vakarą namuose šventė vieną lengviausių šio sezono pergalių Eurolygoje.

REKLAMA

Tarsi ant sparnų žaidę Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje 94:67 sumindė Stambulo „Daruššafaka“ (4-24) klubą ir išsaugojo viltis patekti į atkrintamąsias varžybas.

Turkijos žiniasklaida apie šias rungtynes beveik nekalba, daugelyje informacijos sklaidos šaltinių tiesiog nurodytas rezultatas ir žaidėjų pelnyti taškai.

„Daruššafaka“ – prasčiausia Eurolygos komanda šiame sezone ir to niekaip nebepakeisi“,- trumpai konstatuoja portalas „cnnturk.com“.

Anot šio šaltinio, turkų komanda Kaune žaidė tik keturias minutes, kai pirmavo 11:4, vėliau aikštelėje dominavo viena komanda, tačiau tai buvo ne „Daruššafaka“.

REKLAMA
REKLAMA

„Daruššafaka“ eilinį kartą nuvylė“,- rašo portalas „mackolik.com“.

Kaip teigia šio portalo apžvalgininkas, Turkijos klubas jau dabar gali kelti baltą vėliavą ir likusios rungtynės Eurolygoje tebus formalumas, nes pakilti iš turnyro lentelės dugno praktiškai nebėra jokių šansų.

REKLAMA

Tiesa, „Daruššafaka“ dar gali pakilti laipteliu aukščiau.

Turkijos komandai reikia laimėti abejas likusias akistatas prieš Miuncheno „Bayern“ (13-15) ir Pirėjo „Olympiacos“ (14-14) bei tikėtis, kad artimiausi konkurentai Podgoricos „Budučnost“ (6-22) pergalių daugiau nepasieks.

Prieš šią Juodkalnijos komandą turkų ekipa turi geresnį tarpusavio rungtynių santykį.

Tačiau, kaip ir Turkijos žiniasklaida, „Daruššafaka“ krepšininkai atrodo ir patys nebetiki savo galimybėmis.

Tą puikiai išdavė sezonu nusivylusios šios komandos žaidėjų akys Kaune.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų