REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį Kinijoje buvo ištraukti pasaulio krepšinio čempionato burtai.

Šeštadienį Kinijoje buvo ištraukti pasaulio krepšinio čempionato burtai.

REKLAMA

Tradiciškai planetos pirmenybių favoritais įvardijama Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) komanda gali sulaukti savo didžiausių žvaigždžių pagalbos.

Apie galimybę atstovauti savo gimtinę neseniai pareiškė 34-erių LeBronas Jamesas, praėjusią vasarą persikėlęs į Los Andželo „Lakers“ klubą.

„Žinoma, kad galvoju žaisti pasaulio čempionate. Mąsčiau apie tai, kokia bus mano vasara. Labai apmaudu, bet atrodo, kad „Lakers“ sezonas tuoj baigsis.

Kalbant apie vasarą, pirmasis dalykas, kuris man ateina į galvą, yra poilsis. Per savo šešiolika metų trunkančią karjerą sužaidžiau daug minučių, tad bus gera proga kelis mėnesius pasirūpinti savo kūnu“, – portalui „ClutchPoints“ kalbėjo krepšininkas.

Jeigu nepateks į NBA atkrintamąsias varžybas, Los Andželo ekipos sezonas baigsis balandžio 10 dieną, o planetos pirmenybės Kinijoje prasidės tik vasaros pabaigoje, todėl LeBronas turės pakankama laiko atsipūsti.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu Hiustono „Rockets“ lyderis Jamesas Hardenas taip pat išreiškė didelį norą atstovauti JAV komandą.

„Žinoma, kad noriu dalyvauti čempionate. Tai yra proga atstovauti savo šaliai ir tiesiog žaisti krepšinį. Nuostabu būti to dalimi“, – teigė NBA žvaigždė.

JAV pasaulio krepšinio čempionate pateko į E grupę, kur varžysis su Turkija, Čekija ir Japonija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų