REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarą Vilniaus oro uoste nusileido Dereką Needhamą skraidinęs lėktuvas.

Sekmadienio vakarą Vilniaus oro uoste nusileido Dereką Needhamą skraidinęs lėktuvas.

REKLAMA

Naujasis Vilniaus „Ryto“ įžaidėjas Lietuvą atvyksta antrą kartą per savo profesionalo karjerą.

2013-2014 m. sezoną amerikietis praleido „Šiaulių“ klube, kur buvo vienas kertinių žaidėjų.

„Savo pirmuosius metus profesionaliame krepšinyje praleidau čia, todėl esu laimingas sugrįžęs. Man liko geri atsiminimai iš metų Šiauliuose, žaidėme prieš „Rytą“, kuris buvo gera komanda. Dabar būsiu šios komandos dalimi.

„Nustebau sulaukęs „Ryto“ pasiūlymo. Mačiau, kokia yra Kramerio situacija, bet man tai yra gera galimybė, kuria noriu pasinaudoti“,- oro uoste kalbėjo D. Needhamas.

Netrukus legionierius pradėjo vardinti savo stipriąsias savybes: „Esu greitas, agresyvus, komandinis žaidėjas. Nežinau, kokia mano rolė bus „Ryte“, tačiau noriu laimėti. Noriu kovoti dėl titulo, komanda jau gerai pasirodė taurės turnyre, Europos taurėje, dabar reikia kautis dėl titulo LKL.“

REKLAMA
REKLAMA

Puikiai Lietuvos krepšinį pažįstantis žaidėjas tiki, kad „Rytas“ gali įveikti ir savo pagrindinį konkurentą Kauno „Žalgirį“.

„Ar įmanoma įveikti „Žalgirį“? Viskas yra įmanoma. Privalome darytu viską, kad taptume LKL čempionais. Tikiu, kad galime įveikti „Žalgirį“ – aš čia atvykau dėl pergalių“,- konstatavo amerikietis.

D. Needhamo debiutą sostinės komandoje turėsime progą išvysti kovo 23 dieną vyksiančioje LKL akistatoje su Prienų „Skycop“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų