REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijoje – bekompromisis Londono derbis

Transliacijų tvarkaraštis

Šią savaitę vyks net du Anglijos futbolo „Premier“ lygos turai. 28-jame visų akys krypsta į garsiųjų Londono klubų akistatą – „Chelsea“ trečiadienį priims „Tottenham Hotspur“.

Šią savaitę vyks net du Anglijos futbolo „Premier“ lygos turai. 28-jame visų akys krypsta į garsiųjų Londono klubų akistatą – „Chelsea“ trečiadienį priims „Tottenham Hotspur“.

REKLAMA

Pastaroji ekipa dar nepraranda vilčių pakovoti dėl čempiono titulo. Apie tai prieš keletą dienų kalbėjo ir šios komandos lyderis Hary Kane‘as. „Chelsea“ grumiasi dėl vietos pirmajame ketverte, kuris garantuoja kelialapį į kito sezono UEFA Čempionų lygą.

„Tottenham Hotspur“ užima trečiąją vietą ir turi 60 taškų. Londono klubas penkiais taškais atsilieka nuo „Manchester City“ ir šešiais nuo lyderio „Liverpool“. „Chelsea“ taupyklėje – 50 taškų. „Aristokratai“‘ nusirito į šeštąją poziciją.

Jie turi dviem taškais mažiau nei „Manchester United“ ir trimis – nei Londono „Arsenal“. „Chelsea“ praėjusiame ture gėdingai 0:6 nusileido „Manchester City“ futbolininkams. Praėjusį savaitgalį šios komandos varžėsi lygos taurės (EFL) varžybų finale. Baudinių serijoje pergalę išplėšė „miestiečiai“.

REKLAMA
REKLAMA

„Chelsea“ iš pastarųjų keturių „Premier“ lygos mačų triumfavo tik viename ir patyrė tris nesėkmes. Tuo tarpu „Tottenham Hotspur“ irgi stabtelėjo – praėjusiame ture netikėtai 1:2 turėjo pripažinti vidutinioko „Burnley“ pranašumą.

REKLAMA

Įdomu tai, kad „Spurs“ yra vienintelė ekipa lygoje, kuri dar nė karto nesužaidė lygiosiomis – 20 pergalių, 7 pralaimėjimai. „Chelsea“ sąskaitoje – 15 laimėtų dvikovų, 6 pralaimėtos ir 5 lygiosios. Šį sezoną smarkiai šlubuoja „aristokratų“ puolimas. Jie yra pelnę tik 45 įvarčius. „Tottenham Hotspur“ pelnė 55.

„Premier“ lygoje šie klubai susitiko 53 kartus. Net 27 pergales šventė „Chelsea“, „Tottenham Hotspur“ – vos 7, o 19 akistatų baigėsi taikiai.

Tiesa, pastaruosius keletą metų dažniau laimi „Spurs“. Šis klubas „aristokratus“ nugalėjo trejose iš paskutinių ketverių tarpusavio rungtynių Anglijos pirmenybėse.

REKLAMA
REKLAMA

Šio čempionato pirmojo rato dvikovoje „Tottenham Hotspur“ nugalėjo varžovus 3:1. Pastarąjį sykį „Chelsea“ namie oponentus įveikė 2016 metų lapkritį (2:1).

Lygos lyderis „Liverpool“ trečiadienį savo aikštėje galynėsis su „Watford“, kuris sukaupė 40 taškų ir pakilo į septintąją vietą.

Votfordo futbolininkai laimėjo du mačus iš eilės. Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“ ir „TVPlay Sports+” kanalai iš viso parodys trejas 28-ojo turo rungtynes.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

Vasario 26 d. (antradienis)

21.50 val. „Newcastle United“ – „Burnley“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“);

Vasario 27 d. (trečiadienis)

21.50 val. „Liverpool“ – „Watford“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“);

21.50 val. „Chelsea“ – „Tottenham Hotspur“ (tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports+“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų