REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienio vakarą Luko Lekavičiaus atstovaujamas Atėnų „Panathinaikos“ klubas iškovojo labai svarbią pergalę Eurolygoje.

Penktadienio vakarą Luko Lekavičiaus atstovaujamas Atėnų „Panathinaikos“ klubas iškovojo labai svarbią pergalę Eurolygoje.

REKLAMA

23-iojo turo rungtynėse graikų klubas namuose 94:85 nugalėjo Rimo Kurtinaičio vadovaujamą Maskvos srities „Chimki“, iškovojo 10 pergalę, bei užima 11-ą turnyro lentelės vietą.

Viena pergale mažiau turintys „Chimki“ krepšininkai dalijasi 12-13 vietomis su Kauno „Žalgiriui“.

Pirmąją rungtynių pusė Atėnų komanda laimėjo 65:50. Pirmoje mačo pusėje pelnyti 65 taškai – naujas „Panathinaikos“ klubo rekordas, bei pirmas toks pasiekimas Eurolygoje per 15 metų.

Pasibaigus akistatai šeimininkų komandos treneris, legendinis JAV treneris Rickas Pitino nepagailėjo gražių žodžių ir lietuviui R. Kurtinaičiui.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmoje pusėje mes puikiai išnaudojome DeShauno Thomaso ir Dinoso Mitoglou pranašumą. Tiesa, mes turime suprasti, kad kitos komandos treneris bei žaidėjai už savo darbą gauna pinigus.

REKLAMA

Rimas Kurtinaitis yra labai geras treneris, o „Chimki“ labai pavojinga komanda, todėl per pertrauką jie padarė teisingas išvadas. Svarbiausia, kad mums pavyko sustabdyti jų greitą puolimą“, – po pergalės kalbėjo R. Pitino.

Tuo metu išgirtas lietuvis sveikino oponentus su pergale, bei dar nelaidojo savo komandos šansų pakliūti į Eurolygos atkrintamąsias varžybas.

„Sveikinimai „Panathinaikos“ su geru žaidimu ir gražia pergale. Tai buvo vienodos reikšmės rungtynės abiems komandoms. Tai buvo geras mačas. Mes vis dar ieškome galimybių patekti į atkrintamąsias. Prieš dvikovą skaičiavau, kad turime laimėti septynias rungtynes. Dabar mūsų šansai mažesni, tačiau mes vis dar esame kovoje“, – sakė lietuvis.

Iki Eurolygos reguliaraus sezono pabaigos komandoms dar lieka sužaisti po septynerias rungtynes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų