REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijoje – tituluočiausių futbolo klubų mūšis

Transliacijų tvarkaraštis

Šį sekmadienį Anglijos „Premier“ lygos futbolo čempionato puošmena bus „Manchester United“ ir „Liverpool“ komandų susirėmimas. Tai tituluočiausios šios šalies ekipos.

Šį sekmadienį Anglijos „Premier“ lygos futbolo čempionato puošmena bus „Manchester United“ ir „Liverpool“ komandų susirėmimas. Tai tituluočiausios šios šalies ekipos.

REKLAMA

„Manchester United“ Anglijos pirmenybėse triumfavo 20 kartų, o „Liverpool“ – 18.

Šį sezoną Liverpulio futbolininkai pretenduoja iškovoti 19-tą čempionų titulą. Jie turi 65 taškus po 26 mačų ir yra turnyro lentelės viršuje. Tiek pat surinko ir „Manchester City“, bet „miestiečiai“ žaidė viena dvikova daugiau.

„Raudonieji velniai“ rikiuojasi ketvirti – 51 taškas po 26 rungtynių. Jiems ant kulnų lipa 50 taškų sukaupę Londono klubai – „Arsenal“ ir „Chelsea“. Ketvirtoji vieta yra itin svarbi, nes garantuoja kelialapį į UEFA Čempionų lygos varžybas.

Šio sezono elitinės Europos lygos aštuntfinalio pirmosiose rungtynėse „Liverpool“ namie 0:0 sužaidė su Miuncheno „Bayern“, o „United“ anksčiau savo aikštėje 0:2 neatsilaikė prieš Paryžiaus „Saint-Germain“.

REKLAMA
REKLAMA

Anglijos čempionate „Liverpool“ iš pastarųjų trijų mačų triumfavo tik viename. Tuo tarpu Mančesterio komanda laimėjo aštuonias iš paskutinių devynių dvikovų, vieną baigė lygiosiomis.

REKLAMA

„Premier“ lygoje tarpusavio akistatose geriau sekasi „United“. Šis klubas Liverpulio ekipą palaužė 28 kartus, pralaimėjo 14 sykių, o 11-oje rungtynių užfiksuotos lygiosios.

Šių pirmenybių pirmajame rate „Liverpool“ savo žiūrovų akivaizdoje 3:1 įveikė „raudonuosius velnius“, kuriuos tada dar treniravo Jose Mourinho. Kai jį pakeitė Ole Gunnaras Solskjaeras, šio klubo žaidimas radikaliai pagerėjo.

„Raudonieji velniai“ savajame „Old Trafford“ stadione Liverpulio futbolininkams nusileidžia itin retai – pastaruosiuose devyniuose šių komandų mačuose net septynis kartus pajėgesnis buvo Mančesterio klubas.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinį kartą „Liverpool“ Mančesteryje varžovus įveikė 2014 metų kovą (3:0). Trečiąją vietą Anglijoje užiamtys Londono „Tottenham Hotspur“ (60 taškų, 26 rungtynės) futbolininkai šeštadienį išvykoje susigrums su „Burnley“.

Pirmojo rato dvikova baigėsi Londono ekipos pergale 1:0. „Burnley“ žengia 15-tas ir turi 27 taškus po 26 rungtynių. Ši komanda kaunasi dėl išlikimo elitinėje šalies lygoje.

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“ kanalas savaitgalį iš viso tiesiogiai parodys ketverias „Premier“ lygos rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

Vasario 23 d. (šeštadienis)

14.20 val. „Burnley“ – „Tottenham Hotspur“,

16.50 val. „Newcastle United“ – „Huddersfield Town“,

19.20 val. „Leicester City“ – „Crystal Palace“;

Vasario 24 d. (sekmadienis)

15.55 val. „Manchester United“ – „Liverpool“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų