REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį Eurolygos 23-ojo turo rungtynėse Kaune „Žalgirio“ (8-14) krepšininkai sieks pagaliau nutraukti nesėkmių seriją.

Penktadienį Eurolygos 23-ojo turo rungtynėse Kaune „Žalgirio“ (8-14) krepšininkai sieks pagaliau nutraukti nesėkmių seriją.

REKLAMA

Per paskutines aštuonerias Eurolygos akistatas vos kartą laimėję Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai namuose priims Podgoricos „Budučnost“ (6-16) klubą.

Juodkalnijos komanda šiame susitikime turės verstis net be penkių žaidėjų pagalbos.

„Budočnost“ akistatoje prieš „Žalgirį“ negalės padėti broliai Seadas ir Suadas Sehovičiai, taip pat Petaras Popovičius bei Filipas Barovičius.

Visi jie padės nacionalinei Juodkalnijos komandai lemiamose pasaulio krepšinio čempionato atrankos varžybose.

Podgoricos „Budučnost“ taip pat turės verstis be traumą patyrusio gruzino Goga Bitadze.

Nors situacija ir nėra iš lengviausių, Juodkalnijos klubo treneris Jasminas Repeša Kaune yra pasirengęs nustebinti visus.

REKLAMA
REKLAMA

„Vyksime į Kauną kovoti ir būti konkurencingi. Sieksime sukurti staigmeną, ir manau mums tikrai gali pavykti tai padaryti, nors sudėtyje neturėsime kelių žaidėjų, kurie su Juodkalnijos rinktine kovos dėl vietos Pasaulio taurėje. „Žalgiris“ turi gerą komandą ir puikų trenerį. Tikimės karštos atmosferos – sieksime kovoti iki galo, atiduoti viską ir nustebinti“, - kalbėjo strategas.

REKLAMA

Varžovų stovykloje yra ir gerų naujienų – susitikime prieš „Žalgirį“ pirmąsias savo Eurolygos rungtynes karjeroje turėtų sužaisti „Budučnost“ naujokas Devinas Williamsas.

J. Repeša iš amerikiečio tikisi daug: „Pamatysime, kaip į žaidimo sistemą įsilies Devinas Williamsas, kuris likusioje sezono dalyje turėtų būti svarbus akcentas.“

Pirmąją šių komandų akistatą Podgoricoje 72:60 laimėjo žalgiriečiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų