REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2018 metų pabaigoje Vilniaus „Ryto“ komandą papildęs Artiomas Parachovskis greitai tapo bene svarbiausia klubo figūra.

2018 metų pabaigoje Vilniaus „Ryto“ komandą papildęs Artiomas Parachovskis greitai tapo bene svarbiausia klubo figūra.

REKLAMA

211 m ūgio milžinas Karaliaus Mindaugo taurės finale vedė savo komandą į dramatišką pergalę prieš Kauno „Žalgirį“.

Finalinėje akistatoje baltarusis pelnė 14 taškų, atkovojo 11 atšokusių kamuolių ir pagal surinktus naudingumo balus (21) buvo geriausias dvikovos žaidėjas.

Tiesa, „Rytą“ iš letargo miego prikėlusio aukštaūgio šiame finale galėjo ir nebūti.

Tą portalo „krepsinis.lt“ apžvalgininkui Mindaugui Augusčiui atskleidė Maskvos srities „Chimki“ treneris Rimas Kurtinaitis.

„Domėjomės juo truputėlį anksčiau, dar prieš „Ryto“ rungtynes su „Monaco“. Net paprašiau Artiomo agento, kad pačiam krepšininkui apie tai kelias dienas nieko nesakytų – nenorėjau išblaškyti jo dėmesio prieš lemiamą mačą. Paskui jau prasidėjo derybos. Pasiūlėme tokias pat sąlygas kaip ir daugeliui žaidėjų. Kadangi Artiomas vylėsi žaisti Eurolygoje, su „Rytu“ jis pasirašė tokią sutartį, kurioje numatyta išpirka „Chimki“ nėra baisi, galėtume tiek sumokėti. Bet kažkas nesulipo, netiko. Nežinau, kas konkrečiai, gal piniginiai klausimai. Šiuo metu tas derybas esame nutraukę, dairomės amerikiečio“, – Mindaugui Augusčiui atskleidė lietuvis.

Nors abiem pusėms ir nepavyko pasiekti susitarimo, nėra jokių garantijų, kad baltarusio kontrakto neišpirktų jokia kita komanda, tačiau pats žaidėjas tvirtina norintis iki sezono pabaigos likti Vilniaus „Ryte“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų