REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lažybomis įtariamo Lietuvos krepšininko Vaido Kariniausko skandale – naujas posūkis.

Lažybomis įtariamo Lietuvos krepšininko Vaido Kariniausko skandale – naujas posūkis.

REKLAMA

Pirmadienį Kauno policija išplatino oficialų pranešimą spaudai, kuriame skelbia pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto bandymo paveikti sąžiningą profesionalių sporto varžybų eigą arba varžybų rezultatą.

Nors šiame pranešime nėra tiksliai įvardinta krepšininko pavardė, nėra jokių abejonių, kad ši žinutė yra susijusi su anksčiau minėtu V. Kariniausku.

„Šių metų sausio 24 d. gauta informacija apie įtartinus statymus ir galimą manipuliavimą sporto varžybomis. Įtariama, kad sausio 23 d. vykusiose krepšinio varžybose vienas iš žaidėjų galėjo tyčia pelnyti mažai taškų, o su juo galimai susiję asmenys, atlikę statymus lažybų punktuose, iš to galimai pasipelnė.

Dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182-1 str. 1 d. Tam, kuris manipuliavimo sporto varžybomis, gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Pirmojo skyriaus prokurorai“, – rašoma policijos pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų