REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rimo Kurtinaičio sugrįžimas į Eurolygą prisvilo. Penktadienį lietuvio vadovaujamas Maskvos srities „Chimki“ klubas namuose 60:71 nusileido Miuncheno „Bayern“ ekipai.

Rimo Kurtinaičio sugrįžimas į Eurolygą prisvilo. Penktadienį lietuvio vadovaujamas Maskvos srities „Chimki“ klubas namuose 60:71 nusileido Miuncheno „Bayern“ ekipai.

REKLAMA

Po pirmo kėlinio pamaskvės komanda pirmavo 28:10, tačiau per likusias 30 žaidimo minučių surinko vos 32 taškus, ir liko prie suskilusios geldos.

„Sveikinimai varžovams, kurie šiandien parodė charakterį, bei sugrįžo į rungtynes. Pirmasis kėlinys mums buvo idealus tiek puolime, tiek ir gynyboje. Tačiau vėliau reikalai klostėsi tikrai ne taip, kaip norėčiau.

Mes turėjome labai daug problemų puolime, mūsų atakos strigdavo varžovų gynyboje. Būtent prastas puolimas šiandien mums pakišo koją. O dvikovos pabaigoje ir sėkmės faktorius nebuvo mūsų pusėje“,- po rungtynių sakė R. Kurtinaitis.

Net ir po nesėkmingo R. Kurtinaičio sugrįžimo į pamaskvę, Rusijos žiniasklaidos atstovai lietuvio nekeikia. Priešingai, jie tiki lietuvio galimybėmis pataisyti situaciją pamaskvėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Tokiose rungtynėse Kurtinaitis galėjo pamatyti ir viską, ką komanda turi gero, ir tai, ką reikės taisyti per artimiausius mėnesius“, – reziumavo „Sport-express“.

REKLAMA

Tuo metu rusų leidinio „Kommersant“ apžvalgininkas Aleksandras Petrovas atkreipė dėmesį, kad šios rungtynės buvo ne tik lietuvio sugrįžimas, tačiau ir simbolinis trenerio jubiliejus.

Tai buvo 300-osios R. Kurtinaičio rungtynes būnant Maskvos srities „Chimki“ strategu.

A. Petrovo nuomone, buvo nerealu tikėtis, kad per tokį trumpą laiką R. Kurtinaitis spėtų ženkliai pakeisti ekipos žaidimą.

Tačiau apžvalgininkas pastebėjo, kad pirmasis kėlinys visiems „Chimki“ gerbėjams įpūtė vilties, kad lietuviui pavyks pakeisti klubo žaidimą į gerą pusę.

REKLAMA
REKLAMA

„Kurtinaitis dvikovos pabaigoje dar bandė gelbėtis keisdamas žaidimo taktikas, tačiau tai nepasiteisino, ir lietuvio sugrįžimas į komandą prisvilo. Labai gaila, nes tai buvo jubiliejinės Kurčio rungtynės“,- konstatavo A. Petrovas.

Rusų sporto portalas „Sports.ru“ rašė: „Chimki“ susigražino seną gerą pažįstamą, tačiau net ir su juo Eurolygos atkrintamosios varžybos tolsta nuo Rusijos klubo.“

„Pažiūrėkite, kas sugrįžo namo. Niekaip neapsiverčia sakyti, kad debiutas prisvilo, nes tai tikrai nebuvo Rimo debiutas. Lietuvis yra tikras „geltonai-mėlynų“ (klubo spalvos – aut.past.) pergalių simbolis, todėl žinau, kad „Chimki“ ekipos ateitis yra šviesi“,- rašė naujienų portalas „rg.ru“.

Kitose Eurolygos rungtynėse Maskvos srities „Chimki“ sausio 31-ą dieną namuose susitinka su Kauno „Žalgiriu“.

Po 20-ies Eurolygos akistatų kauniečiai savo sąskaitoje turi 8 pergales, „Chimki“ - 7-ias.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų