REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policija nutraukė galimai pirmadienį sudužusio orlaivio paieškas, kuriuo skrido futbolininkas Emiliano Sala.

Policija nutraukė galimai pirmadienį sudužusio orlaivio paieškas, kuriuo skrido futbolininkas Emiliano Sala.

REKLAMA

E.Sala savaitgalį už 17 mln. eurų buvo perpirktas „Cardiff City“ klubo ir skrido į naują komandą. 28-erių futbolininkas į Kardifą skrido lengvuoju lėktuvu, kuris dingo iš radarų ekranų būdamas maždaug už 20 km į šiaurę nuo Gernsio salos.

Kaip informuoja Gemsio – Didžiajai Britanijai priklausančios salos, esančios netoli Prancūzijos krantų – policija, lėktuvo paieškoje dedamas taškas.

„Nepaisant mūsų pastangų – tikrinome milžinišką plotą, mobiliųjų duomenų rodmenis, satelito nuotraukas – nesugebėjome rasti jokių lėktuvo nuolaužų, piloto ar keleivių. 24 valandas ieškojome be sustojimo, iš viso 80 valandų į oro buvome pakėlę tris lėktuvus ir penkis sraigtasparnius.

Paieškoms naudojome dvi gelbėjimosi valtis. Tyrėme visą mums pasiekiamą informaciją ir dabar priimame labai sunkų sprendimą nutraukti aktyvias lėktuvo paieškas.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu rasti išgyvenusių žmonių, skridusių šiuo lėktuvu, šansai yra begalo maži. Tai buvo labai smulkmeniška paieška ir noriu padėkoti visiems, kurie prisidėjo. Nors ir netęsime aktyvios paieškos, bet visiems lėktuvams bei laivams perduosime žinią, kad keliaudami pro šią vietą, atkreiptų dėmesį į galimus lėktuvo pėdsakus“, – sakė policijos vadas Davidas Barkeris.

Apie tokį sprendimą jau informuota futbolininko bei piloto šeima. Paieška viso truko tris dienas, jos metu dirbo britų ir prancūzų pakrančių apsaugos tarnybos.

E.Sala šį sezoną žaidė „Nantes“ klube ir buvo viena ryškiausių figūrų Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų