REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmasis 2019-ųjų metų ir jau trečiasis „Hoptrans Winter Open“ 3x3 žiemos sezono etapas Kauno rajono Garliavos sporto centre vyks sausio 20 dieną.

Pirmasis 2019-ųjų metų ir jau trečiasis „Hoptrans Winter Open“ 3x3 žiemos sezono etapas Kauno rajono Garliavos sporto centre vyks sausio 20 dieną.

REKLAMA

Stipriausios Lietuvos 3x3 krepšinio komandos bei pajėgūs svečiai iš užsienio vėl rinksis Garliavoje ir kausis dėl stipriausios komandos vardo. Stipriausiai turnyro komandai ir vėl atitiks kelialapis į „Challenger“ tipo turnyrą, o Lietuvos komandos toliau kausis dėl turo taškų.

Daugiausiai jų po visų penkių etapų turėsianti komanda taps Lietuvos rinktine ir turės galimybę atstovauti Lietuvai vasarą vyksiančiame Pasaulio 3x3 čempionate Amsterdame, kuriame Lietuva vietą jau užsitikrino.

Po pirmų dviejų etapų daugiausiai turo taškų, po 190, turi TV3 ir „Gulbelės“ komandos, 10 taškų mažiau turi ir trečią vietą užima „Gealan“ komanda, o daugiau nei 100 taškų turi dar dvi ekipos. Tokie skaičiai jau trečiame etape žada didžiulę intrigą.

REKLAMA
REKLAMA

Vyrų elito turnyre iš viso dalyvaus 16 ekipų, tarp kurių komandos (Panevėžio „Frosch“, Šakių „Gulbelė“, Trakų „Gealan Baltic“, Kauno „Apes&Humans“, Kauno rajono „BalPol“, TV3, Vilniaus „Pasmerkti“), kurios komerciniu principu jau yra užsitikrinusios vietą grupių turnyre.

REKLAMA

Pirmame etape prastai atrodžiusi Vilniaus JUZ komanda kaip reikiant pasitempė antrame etape ir tarp Lietuvos komandų užėmė trečią vietą bei stipriai pasigerino savo pozicijas bendrame reitinge. Trečiojo etapo metu JUZ ir vėl žada būti sunkiai įkandamu riešutu bei kilti iš penktosios Lietuvos rinktinės įskaitos vietos.

„Pirmasis etapas mums buvo labai nesklandus, nes per vėlai pradėjome jam ruoštis, o galiausiai ir Ričardui Prybylskiui atsirado nenumatytų planų, tad galima sakyti, kad važiavome tiesiog sudalyvauti. Kaip važiavome, taip ir pasirodėme. Žaidėme be aukšto žmogaus, o tokio lygio turnyruose tą daryti yra labai sunku.

REKLAMA
REKLAMA

Antrasis etapas buvo visai kitoks. Jam atsakingai ruošėmės, surinkome komandą, tačiau ir vėl paskutinėmis akimirkomis komandą užklupo ligos. Vis tik, gavosi visai neblogas pasirodymas, tačiau pabaigoje jau pritrūko jėgų.

Prieš latvius tai puikiai matėsi – pusfinalyje pirmas penkias minutes žaidėme lygiai ir net pirmavome, tačiau vėliau mus tiesiog visur apibėgo ir apstumdė“, – apie pirmųjų dviejų etapų įspūdžius pasakojo JUZ komandos narys Rytis Meškauskas.

Pasak krepšininko, pasiruošimas jau sausio 20 dieną vyksiančiam trečiam „Hoptrans Winter Open“ žiemos sezono etapui, kol kas vyksta sklandžiausiai iš visų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šiam etapui pasiruošimas kol kas yra geriausias, nemažai treniruojamės, žaidžiame. Dėl sudėties turime klaustuką virš Karolio Brusoko, bet tikimės, kad jis galės žaisti, nes jis yra labai didelė jėga komandai. Taip pat, prie mūsų prisijungs Karolis Bakanauskas, su kuriuo esame žaidę daugybėje turnyrų ir vieni kitus puikiai jaučiame, o šiame krepšinyje tai yra labai svarbu. Tikimės, kad šį kartą bus dar geriau“, – svarstė vienas komandos lyderių.

Kaip jau įprasta, šalia vyrų elito grupės kovų dėl geriausių vardo taip pat kausis Kauno rajono moksleiviai, o Garliavos sporto centre susirinkusius žiūrovus be krepšinio kovų taip pat džiugins įvairūs pasirodymai, tarp kurių ir grupės „120“ koncertas.

Svarbiausias trečiojo „Hoptrans Winter Open“ 3×3 žiemos sezono etapo akimirkas tiesiogiai bus galima stebėti ir TV6 kanalu. Nuo 17 valandos bus transliuojami vyrų elito grupės pusfinaliai bei finalinė dvikova.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų