REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį Atėnų „Panathinaikos“ klubas pratęsė pergalių seriją Graikijos krepšinio lygoje.

Pirmadienį Atėnų „Panathinaikos“ klubas pratęsė pergalių seriją Graikijos krepšinio lygoje.

REKLAMA

Visas 12 žaistų akistatų vietiniame fronte laimėję Ricko Pitino auklėtiniai išvykoje 87:62 (19:18, 27:17, 27:10, 14:17) nesunkiai įveikė Kymio „Kymis“ ekipą.

Po rungtynių „Panathinaikos“ strategas negailėjo pagyrų lietuviui Lukui Lekavičiui, bei palygino jį su NBA žvaigžde Stephenu Curry ir animaciniu personažu.

„Aš noriu komandai įdiegti tinkamus įgūdžius, kurie bus naudingi po to, kai vasarą paliksiu klubą. JAV šiuo metu mes turime Stepheną Curry, kuris yra pavyzdys visiems vaikams. Jis nėra raumeningas ar aukštas, tačiau jis turėjo savo galimybę ir ją čiupo.

Mes savo klube taip pat turime tokį krepšininką. Tai yra „Skywalkeris“ Lekavičius, prie kurio pavardės šiandien plius/minus grafoje švietė plius 31. Kai buvau vaikas, mes turėjome animacinį filmuką „Mighty Mouse“ („Galingasis peliukas“ – liet.). Mūsų „Mighty Mouse“ yra Lekavičius ir visi vaikai turėtų norėti juo tapti“, – savo auklėtinį gyrė R.Pitino.

Šiame susitikime Lukas Lekavičius per 25 minutes pelnė 9 taškus (3/4 dvit., 1/5 trit.), sugriebė ir perėmė po 2 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 2 pražangas, 1 kartą suklydo ir sykį prasižengė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų