REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pietų Korėjai du kartus olimpinį aukso medalį iškovojusi greitojo čiuožimo trumpuoju taku atstovė Shim Suk-hee galiausiai sugriovė tylos sieną.

Pietų Korėjai du kartus olimpinį aukso medalį iškovojusi greitojo čiuožimo trumpuoju taku atstovė Shim Suk-hee galiausiai sugriovė tylos sieną.

REKLAMA

Sportininkė viešai prabilo ir apkaltino savo trenerį Cho Jae-beomą naudojus seksualinį smurtą prieš ją, skelbia amerikiečių naujienų portalas „Timesnownews.com“.

21-erių metų čiuožėja tvirtina, kad nuo 17 metų kentė savo trenerio seksualinę prievartą, o begalinis košmaras baigėsi tik prieš pat 2018 metų Pjongčango olimpines žaidynes.

Shim Suk-hee atskleidė šokiruojančią tiesą: treneris merginą prievartavo kur panorėjęs – valstybiniuose sporto centruose, persirengimo ir trenerių kambariuose, ar tiesiog masažinėse.

Dukart olimpinės čempionės išpažintis – dar vienas skaudus dūris minėtam treneriui.

Šiuo metu vyras sėdi kalėjime, nes teismas jį neseniai nubaudė 10 mėnesių arešto baudą už smurtą prieš auklėtinius.

REKLAMA
REKLAMA

Buvo įrodyta, kad jis ne kartą mušė jaunuosius talentus, naudojo smurtą, bei iš jų šaipėsi.

„Pasaulyje turi būti tiesa – smurtautojai privalo būti nuteisti. Anksčiau labai bijojau pasakyti šią tiesą apie savo trenerį, tačiau dabar beprotiškai džiaugiuosi tą padariusi“,- sakė Shim Suk-hee.

REKLAMA

Pats merginos treneris anksčiau buvo prisipažinęs, kad savo auklėtiniai yra sudavęs kelis smūgius ranka, bei naudojęs žodinį smurtą, tačiau niekada neužsiminė apie panaudotą seksualinę prievartą.

Keturis metus tylėjusi Shim Suk-hee prisipažino, kad anksčiau bijojo apie tai viešai kalbėti dėl Pietų Korėjos visuomenės požiūrio į moterų ir vyrų santykį.

Mergina tvirtina bijojusi tokiu būdu užtraukti gėdą savo šeimai. Be to, treneris jai grasinęs fiziniu smurtu, jeigu ji kada nors apie tai prabils.

Shim Suk-hee per savo karjerą yra iškovojusi keturis olimpinius medalius, iš kurių du spindi auksu.

Korėjietė triumfavo 2014 metų Sočio ir 2018-ųjų Pjongčango olimpiadose varžydamasi estafetės rungtyse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų