REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienio vakarą Stambule Kauno „Žalgirio“ krepšininkams nepavyko nutraukti nesėkmių serijos Eurolygoje.

Ketvirtadienio vakarą Stambule Kauno „Žalgirio“ krepšininkams nepavyko nutraukti nesėkmių serijos Eurolygoje.

REKLAMA

Ketvirtą pralaimėjimą iš eilės patyrę kauniečiai išvykoje 61:78 neprilygo Stambulo „Fenerbahče“ ekipai.

Eurolygos vicečempionų vyriausiasis treneris Željko Obradovičius po rungtynių guodė „Žalgirio“ strategą, bei savo gerą bičiulį Šarūną Jasikevičių.

„Visada sakau, kad su „Žalgiriu“ kautis labai sunku, tai – labai gera komanda. Sveikinu savo bičiulį Šarūną, jis be galo daug nuveikė šio klubo labui. Linkiu jam nenukabinti nosies“,- sakė Ž. Obradovičius.

Turkijos klubui pastaroji savaitė, kaip ir „Žalgiriui“ nebuvo pati geriausia.

Prieš akistatą su kauniečiais, „Fenerbahče“ antradienį Eurolygos mūšyje nusileido Maskvos srities „Chimki“ klubui, o savaitgalį patyrė nesėkmę ir vietiniame fronte.

REKLAMA
REKLAMA

Kauniečiams baltai pavydintis Ž. Obradovičius įsitikinęs – jo komandai būtų kur kas lengviau, jeigu į tolimas keliones vyktų užsakomaisiais reisais, kaip tai antrą sezoną iš eilės daro žalgiriečiai.

REKLAMA

„Mes turime turėti daugiau užsakomųjų skrydžių, kad žaidėjams būtų patogiau. Ne visada, pavyzdžiui, kai skrendame į Atėnus, tai nėra būtina, tada skrydis trunka tik valandą. Tačiau į Maskvą ar Las Palmą turime skristi užsakomaisiais skrydžiais. Kalbėsime apie tai su komandos administracija“, – teigė strategas.

16 pergalių ir 2 pralaimėjimus savo sąskaitoje turintys Stambulo „Fenerbahče“ krepšininkai – absoliutūs Eurolygos lyderiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų