REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos sporto metai buvo spalvingi – netrūko pergalių ir medalių, Kauno „Žalgiris“ surengė istorinį žygį, futbolo rinktinė toliau „pramušinėjo dugną“. Metai buvo spalvingi ir sporto bendruomenės narių pasisakymais.

Lietuvos sporto metai buvo spalvingi – netrūko pergalių ir medalių, Kauno „Žalgiris“ surengė istorinį žygį, futbolo rinktinė toliau „pramušinėjo dugną“. Metai buvo spalvingi ir sporto bendruomenės narių pasisakymais.

REKLAMA

Portalas tv3.lt kviečia prisiminti pačias skambiausias metų citatas – vienos sarkastiškos ir šmaikščios, kitos visiškai rimtos ir sklidinos sportinio džiaugsmo ar neapykantos.

***

„Nuo sunkumų kieti vyrai kietėja, skysti – skystėja. Kaip sakoma, visi vyrai yra cezariai. Tik vieni yra karvedžiai, kiti – salotos“, – „Šiaulių“ ekipos trenerio Antanos Sireikos mintys apie krepšininkus.

„Iš tikrųjų, nėra jokių minčių. Tam, kuris sumąstė interviu po rungtynių, reikėtų nutraukti galvą. Tuščia galva, vien emocijos. Ačiū Dievui, „Trakai“ nedaužė rūbinės sienų. Man labai nepatinka, kai už sienos linksminasi. Ypač tavo namuose“, – Klaipėdos „Atlantui“ vadovavęs Algimantas Briaunys.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip komanda, jauni žaidėjai gali žiūrėti į mano tas aštrias pastabas, jei žino, kad kitais metais aš nebūsiu? Kaip aš priversiu Giedraitį pašokti? Sakys, ką man čia rėki, vis tiek tavęs nebus. Čia praktiškai kaip ir su Grybauskaite niekas „nesiskaito“, – buvęs Vilniaus „Ryto“ treneris Rimas Kurtinaitis, kai į viešumą išlindo slapta turėjusi būti informacija, kad trenerio poste po sezono jį pakeis Dainius Adomaitis.

REKLAMA

„Taip, jis matė Stepheną Curry, padavė jam rankšluostį gal vieną sykį. Darbo su jo galva laukia beprotiškai daug“, – Utenos „Juventus“ treneris Žydrūnas Urbonas apie Alexą Hamiltoną.

„Malonu kažką padaryti dėl miesto, kad atsimintų. Esu didžiulis „Žalgirio“ patriotas. Atvažiuodavau su kitomis komandomis primesti daug taškų eilę metų. Visą gyvenimą buvau didžiulis „Žalgirio“ fanas, tai man yra komanda numeris vienas ir taip bus iki mirties. Galime diskutuoti apei meilę kitiems miestams, bet tai yra pirmoji meilė“, – Šarūno Jasikevičiaus meilės prisipažinimas po trečios pergalės prieš Pirėjo „Olympiacos“ Eurolygos ketvirtfinalyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinoma, jeigu LaVaras Ballas gertų ne pieną, jie būtų susėdę ir galėję rimčiau, profesionaliau pakalbėti. Tačiau, velnias, ką gali kalbėti su žmogumi, kuris geria pieną? Ką su juo sutarsi?“, – R. Kurtinaitis apie kolegos Virginijaus Šeškaus bėdas treniruojant brolius Ballus.

„Mylėjau šitą sportą, kol Lietuvoje jis buvo gyvas. Dabar lieka mylėti lavoną. Moralinė nekrofilija – kas galėjo pagalvoti?“, – komentatorius Nerijus Kesminas po eilinio Lietuvos futbolo rinktinės pralaimėjimo UEFA Tautų lygoje.

„Baravykas – grybų karalius“, – komentatoriaus Pauliaus Jakelio spontaniška mintis po nuostabaus Lietuvos futbolo rinktinės nario Rolando Baravyko įvarčio rungtynėse su Juodkalnija.

„Žalgiris, Lietuva, Landsbergis“, – komentatoriaus Vaido Čeponio reakcija į Edgaro Ulanovo du taškus su pražanga Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finale prieš Vilniaus „Rytą“. Tuo metu „Žalgiris“ pirmavo 82:62. Ši citata vėliau tapo kultine ir net papuošė marškinėlius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų