REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
LaVaras Ballas, LaMelo Ballas ir Mindaugas Sušinskas (tv3.lt fotomontažas)

Skandalingoji Ballų šeimyna vis dar negali pamiršti Lietuvos – naujausioje serialo „Ball In The Family“ laidoje nemažai dėmesio skiriama neilgai trukusiam tėvo LaVaro, bei sūnų LaMelo ir LiAngelo sugrįžimui į mūsų šalį.

19

Skandalingoji Ballų šeimyna vis dar negali pamiršti Lietuvos – naujausioje serialo „Ball In The Family“ laidoje nemažai dėmesio skiriama neilgai trukusiam tėvo LaVaro, bei sūnų LaMelo ir LiAngelo sugrįžimui į mūsų šalį.

REKLAMA

Jeigu dar neteko girdėti – LaVarui Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) priklauso JBA krepšinio lyga.

Amerikietis suformavo talentingiausių lygos jaunuolių komandą, su kuria rudenį surengė parodomųjų varžybų maratoną Europoje.

LaVaras Ballas nepamiršo ir Lietuvos. Čia dar praėjusiame sezone jo sūnus LaMelo ir LiAngelo atstovavo Prienų krepšinio klubą, bei varžėsi Lietuvos krepšinio lygos čempionate.

Tiesa, skandalingoji šeimyna į Prienus taip ir nesugrįžo, tačiau sužaidė keletą draugiškų rungtynių Alytuje ir Jonavoje, kurios baigėsi Lietuvos komandų pergalėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Abiejose rungtynėse 17-metis sūnus LaMelo sulaukė daug dėmesio, tačiau ne vien iš gerosios pusės.

Jonavoje vykusios dvikovos metu jis praktiškai pamiršo likusius komandos draugus ir dažnai piktnaudžiavo individualiais veiksmais.

REKLAMA

Toks atžalos žaidimo stilius labai nepatiko jo tėčiui LaVarui, kuris „Ball In The Family“ epizode pažėrė daug kritikos savo sūnui. „Tu esi siaubingas, sūnau. Tau atrodo, kad tu esi geresnis, nei esi iš tikrųjų. Tu nesi lyderis, sūnau. Tu nesugebi susikaupti, tu rūpiniesi tik savo statistika, tu nepadedi kitiems atsidurti gerose pozicijose ir atakuoti, pats iš karto meti į krepšį vos gavęs kamuolį iš bet kokios distancijos.

Aštuonios klaidos per pirmą kėlinį? Apie ką mes kalbame. Jeigu tu nori žaisti krepšinį, tu turi būti kitoks“, – savo sūnų kritikavo LaVaras.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau Ballų šeimyna išvyko į Alytų, kur sužaidė parodomąsias rungtynes su LKL čempionate rungtyniaujančia „Dzūkijos“ komanda.

Ir nors tai turėjo būti draugiškas mačas, įvykiai pasisuko netikėta linkme. LaMelo Ballas susikivirčijo su alytiškiu Mindaugu Sušinsku, ir netrukus abu žaidė apsikeitė smūgiais, bei sulaukė diskvalifikacinių pražangų.

Tokiu sūnaus elgesiu nusivylęs LaVaras „Ball in The Family“ laidoje paleido keiksmažodžių tiradą skirtą LaMelo, bei išsakė aršią kritiką: „Visus tuos metus, kai auginau tave, galvojau, kad eini išvien su manimi. Bet tau nusispjauti.“

Po ne pačios sėkmingiausios viešnagės Europoje, LaVaras Ballas ir jo sūnus grįžo į JAV.

Kol 20-metis LiAngelo vis dar laukia pasiūlymų iš NBA plėtojimosi lygos komandų, jo jaunesnysis brolis šiuo metu siekia išsilavinimo vienoje iš Ohajo valstijos mokyklų „Spire Prep“, bei yra neabejotinai didžiausia šios mokymo įstaigos krepšinio komandos žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų