REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Smalsu, kuriuos atletus geriausių Lietuvos sportininkų rinkimuose palaiko žinomi žmonės? Kam atitenka modelio Solveigos Mykolaitytės, humoristo Pauliaus Ambrazevičiaus, Seimo narės ir šachmatų didmeistrės Viktorijos Čmilytės, sausumos kariuomenės vado gen. mjr. Valdemaro Rupšio ir radisto Jono Nainio simpatijos?

Smalsu, kuriuos atletus geriausių Lietuvos sportininkų rinkimuose palaiko žinomi žmonės? Kam atitenka modelio Solveigos Mykolaitytės, humoristo Pauliaus Ambrazevičiaus, Seimo narės ir šachmatų didmeistrės Viktorijos Čmilytės, sausumos kariuomenės vado gen. mjr. Valdemaro Rupšio ir radisto Jono Nainio simpatijos?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šie ir kiti žmonės apsilankė „LTeam apdovanojimų“ balsavimo platformoje ir atidavė savo balsus už labiausiai nusipelniusius sportininkus. Vėliau jie buvo paprašyti įvardinti bent vieną sportininką, komandą ar trenerį, kuriam geriausių Lietuvos sportininkų rinkimuose labiausiai linki pergalės.

REKLAMA

Balsuoti už geriausius sportininkus kasdien galite užsukę į svetainę LTeam.LT (http://www.lteam.lt/naujienos/apvalga-pusjo-lteam-apdovanojimai-2018-balsavimas)

Paulius Ambrazevičius, „Humoro klubo“ komikas

Šiemet dėl geriausio vyrų sportininko plėšausi tarp Andriaus Gudžiaus ir Dano Rapšio. Andrius Gudžius man labai patinka, nes kaip ir aš, yra šviesus, tvirtas ir iš kaimo. Kai žiūrių į jį, kažkaip matau save (juokiasi).

O Danas Rapšys – panevėžietis. Aš mėgstu žmones iš to miesto (mano žmona iš ten), tai net nežinau, ką pasirinkti... Jeigu rinksiuosi ne panevėžietį – pyks žmona, jeigu ne sportininką iš kaimo – jausiuosi kaltas.

REKLAMA
REKLAMA

Man geriausia ir mėgstamiausia kiekvienų metų komanda yra Vilniaus „Rytas“, bet šįkart renkuosi porinę vyrų keturvietę – visi labai geri vyrai, yra tekę susidurti. Moterų komanda – irgi irkluotojos.

Solveiga Mikolaitytė, modelis

Savo palaikymą ir balsą, kaip buvusi lengvaatletė ir moteris moteriai, siunčiu stipriausiai šalies lengvaatletei Livetai Jasiūnaitei.

Metų proveržio nominacija, kaip puikus paskatinimas galėtų būti skirtas labai jaunai ir perspektyviai sportininkei Kotrynai Teterevkovai. Manau, jog žmonių palaikymas suteiks jėgų ir dar didesnės motyvacijos tokiam jaunam žmogui stiprioje sporto kovoje siekti dar didesnių pergalių. Balsavau už moterų komandą Mildą Valčiukaitę ir Ievą Adomavičiūtę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Buvo smagu stebėti stiprėjančią Lietuvos ledo ritulio rinktinę su prie komandos prisijungusiais Dainiumi Zubrumi ir Dariumi Kasparaičiu. Mano palaikymo sulaukia mano sporto pasaulyje naujai atrastos ir mėgiamos sporto šakos atstovas Egidijus Kavaliauskas.

Sveikinu visus „LTeam apdovanojimams 2018” nominuotus sportininkus, taip pat ir jų trenerius. Visiems linkiu ryžto ir ištvermės pasiekti visas savo užsibrėžtas pergales. Jūs visi esat Lietuvos garbė!

Rytis Kazlauskas, sporto komentatorius

Vienas mano „LTeam apdovanojimuose 2018” – Andrius Gudžius. Praėjusiais metais iškovotas pasaulio, o šiais metais ir Europos čempiono titulas, tikiu, kad yra tolesnių pergalių pradžia. Tai bus labai rimtas kandidatas šturmuoti prizininkų pakylą Tokijo olimpinėse žaidynėse. Dar smagiau būtų pamatyti Andrių sudrebinant Jurgeno Schulto užfiksuotą ir dar nuo 1986 metų nepagerintą pasaulio disko metimo rekordą.

REKLAMA

Negaliu nepaminėti ieties metikės Livetos Jasiūnaitės pasirodymo praėjusią vasarą. Iškovotas bronzos medalis Europos čempionate tapo didžiule ir malonia staigmena visiems sporto gerbėjams. Malonu, kai medalį iškovoja jauna sportininkė, įveikdama ne vieną žymiai labiau patyrusią ieties metikę. Mano balsai šiai atletei – „Metų sportininkės“ ir „Metų proveržio“ nominacijose.

O „Metų mėgstamiausiu“ sportininku įvardinčiau krepšininką Domantą Sabonį. Išlįsti iš tėčio, kuris yra Arvydas Sabonis, šešėlio nėra lengva, bet Domantas jau įrodė, kad yra vienas geriausių jaunų NBA krepšininkų, laužantis prognozes ir renkantis dvigubus dublius. Be to, tai yra žmogus noriai atstovaujantis Lietuvos rinktinei. Didžiulis noras žaisti už Lietuvos rinktinę prideda dar daugiau žavesio sparčiai progresuojančiai Lietuvos krepšinio žvaigždei.

REKLAMA

Gen. mjr. Valdemaras Rupšys, sausumos pajėgų vadas

Didžiuojamės sportininkais, kurie jau pasiekę aukštų rezultatų atranda karinę tarnybą, taip prisideda prie šalies gynybos ir kariuomenės įvaizdžio formavimo.

Savo balsą atiduodu visiems trims balsavime buvusiems atletams, kurie išdidžiai dėvi sportinę ir karinę uniformą atstovaudami Lietuvai: penkiakovininkams Justinui Kinderiui ir Laurai Asadauskaitei-Zadneprovskienei bei biatlonininkui Tomui Kaukėnui. Atrodo, kovoje dėl titulo liko tik pastarasis. Ačiū jiems visiems ir sėkmės siekiant olimpinių aukštumų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jonas Nainys, Radistas

Šių metų rinkimuose labiausiai palaikau du atletus. Mėgstamiausiu sportininku rinkčiau Egidijų Kavaliauską - jo pasiekimai atima žadą. Tokio kieto ir nenugalimo bičo Lietuva dar neturėjo. Jis mane žavi savo paprastumu ir neįtikėtina jėga, kuria paguldo stipriausius pasaulio boksininkus. Lietuva turi kuo didžiuotis.

Geriausia atletė man - tokia pati mėgstama kaip Egidijus Kavaliauskas - Rūta Meilutytė. Ja žaviuosi ir žavėsiuos net kai baigs karjerą.

Ir apskritai, Lietuva sporto pasaulyje vis labiau kalą stiprų vinį jau ne tik krepšinio srityje. Gera stebėti, palaikyti ir mėgautis visų sportininkų pasiekimais.

REKLAMA

Viktorija Čmilytė, šachmatų didmeistrė, Seimo narė

Be konkurencijos tarp vyrų geriausias šįmet yra Andrius Gudžius. Pastaraisiais metais jis vienas ryškiausių šalies sportininkų. „Metų sportininkės“ nominacijoje savo balsą atiduodu ieties metikei Livetai Jasiūnaitei. Ji tikrai to verta.

Metų vyrų komanda? Didžiausią įspūdį paliko Lietuvos ledo ritulio rinktinė. Gal pasirinkimas neįprastas, bet taip yra. Moterų – irklavimo porinė dvivietė, Milda Valčiukaitė ir Ieva Adomavičiūtė.

Trenerio kategorijoje rinkčiausi ne iš sąrašo. Manau, verta čia paminėti Giedrių Martinionį, kuris yra pirmasis Rūtos Meilutytės, o dabar – Agnės Šeleikaitės treneris. Agnę matyčiau ir metų proveržio nominacijos nugalėtoja.

REKLAMA

Paulius Cubera, TV3 sporto žinių vedėjas

Tarp vyrų šiemet konkurencija tikrai didžiulė ir išrinkti vieną objektyviai tikrai sunku. Visgi labiausiai man įstrigo A. Gudžiaus pergalė, todėl balsuočiau už jį. Tarp moterų, manau, viskas aišku. Metų žvaigždė – L. Jasiūnaitė.

Geriausia komanda man – plaukikų rinktinė. Nors ir be medalio, bet su nuostabiu rezultatu sporte, kur konkurencija bene didžiausia. Tarp moterų – irkluotojos M. Valčiukaitė ir I. Adomavičiūtė šiemet pasiekė tikrai daugiausiai.

Valdas Dambrauskas, Rygos RFS komandos vyriausiasis treneris

Džiugu, kad šie metai buvo turtingi Lietuvos sportininkų pasiekimais ir konkurencija geriausiųjų rinkimuose yra tokia atkakli. Mano manymu geriausiu Lietuvos sportininku labiausiai nusipelno būti Andrius Gudžius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Geriausia moteris sportininkė šiemet man yra Simona Krupeckaitė. Neįmanoma nesistebėti šios sportininkės charakteriu. Niekada nepasiduodanti, niekada nepavargstanti, nuolatos garsinanti Lietuvą, nuolatos lipanti ant nugalėtojų pakylos. Šiemet iškovota trečia vieta pasaulyje yra dar vienas įrodymas, kad sporte ne pasas, o įdedamas darbas ir noras yra lemiami veiksniai siekiant rezultato.

Geriausia metų sporto komanda, be jokių abejonių yra Lietuvos ledo ritulio rinktinė. Jų aukso medaliai ir iškovotas kelialapis į I A divizioną yra neeilinis įvykis Lietuvos sporto istorijoje. Sporto šaka, kuria Lietuvoje užsiimama pusiau mėgėjiškai, įrodė, kad labai norint, esant motyvuotiems, galima daryti stebuklus. Kitaip, kaip stebuklas, to fakto, kad ši rinktinė turės galimybę varžytis tam, kad žaistų su geriausiomis planetos rinktinėmis, pavadinti negalima.

REKLAMA

Timūras Augucevičius, „Radiocentro“ laidų vedėjas

Metų sportininkas – Andrius Gudžius, nes monstras. Ir savas, nuoširdus. Netikėkit, jei kas sakys kitaip (juokiasi). Metų sportininkė – Liveta Jasiūnaitė. Mergina, kuri kažkada gėdindavosi prisipažinti, kad mėto ietį. Mane tai veža.

Metų komanda – Lietuvos ledo ritulio komanda. Nes joje žaidė mūsų legendos, nes savo pergalėmis ji įkvėpė naują gyvybę Lietuvos ledo rituliui.

Vytaras Radzevičius, keliautojas, rašytojas

Geriausias sportininkas man yra Danas Rapšys. Jis tarp kandidatų iškovojo daugiausiai medalių tarptautinėse varžybose, o tarp jų ir Europos čempionato apdovanojimą.

REKLAMA

Geriausia sportininkė – Rūta Meilutytė. Prie kosminių Rūtos rezultatų pripratę Lietuvos sporto mėgėjai visada nori daugiau, bet vien du aukso medaliai Europos čempionate ko verti.

Geriausia komanda – Lietuvos ledo ritulio rinktinė. Ši komanda sutraukė ir minias žiūrovų, ir pasiekė gerą rezultatą – aukso medalius savo divizione pasaulio čempionate. Su D. Zubrumi ir D. Kasparaičiu tai buvo tikra svajonių komanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų