REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
65
Johnas Kavanaghas ir Conoras McGregoras (nuotr. SCANPIX)

Praėjo jau daugiau nei du mėnesiai po to, kai „UFC 229“ turnyre Conoras McGregoras kovoje dėl lengvo svorio pasaulio čempiono diržo ketvirtame raunde po varžovo atliko smaugimo veiksmo pralaimėjo rusui Chabibui Nurmagomedovui.

65

Praėjo jau daugiau nei du mėnesiai po to, kai „UFC 229“ turnyre Conoras McGregoras kovoje dėl lengvo svorio pasaulio čempiono diržo ketvirtame raunde po varžovo atliko smaugimo veiksmo pralaimėjo rusui Chabibui Nurmagomedovui.

REKLAMA

Vis dar nėra aišku, kas bus sekantis airio priešininkas narve. Gali būti, kad ateityje C. McGregorui kovoms teks ruoštis su nauju treneriu.

Ilgametis MMA žvaigždės treneris Johnas Kavanaghas prasitarė, kad Conorui teks gerokai pasistengti, norint jį įkalbėti paruošti sportininką dar vienai kovai.

J. Kavanagho ir 30-mečio C. McGregoro partnerystė prasidėjo tada, kai kovotojui buvo vos 17 metų.

Nuo tada 41-erių metų specialistas nepraleido nė vienos Conoro kovos.

Pats J. Kavanaghas nuoširdžiai tikėjo jo auklėtinio galimybėmis iškovoti pergalę akistatoje prieš Ch. Nurmagomedovą, tačiau šioms svajonėms nebuvo lemta išsipildyti.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvo didelis nusivylimas. Mes visi buvome visiškai įsitikinę, kad jis laimės, nes jis anksčiau gerai pasirodė prieš tokio stiliaus varžovus, tačiau Chabibas buvo geresnis. Jis laimėjo ir tai yra sportas. Po dienos man jau viskas buvo gerai, aš galiu gyventi su sportu, kuriame yra tiek pergalių, tiek pralaimėjimų“, - sakė J.Kavanaghas.

REKLAMA

Bendraudamas su airių žiniasklaida, J. Kavanaghas priminė, kad jo auklėtinis šiuo meta augina du vaikus ir turėtų gerai pagalvoti, ar jam tikrai verta vis dar kovoti.

„Sąžiningai sakant, nežinau ar bus revanšas. Ar jis kovos vėl? Nežinau. Pažįstu jį kaip žmogų ir žinau, kad sugrįžti po dviejų iš eilės pralaimėjimų - net jeigu vienas buvo bokso dvikovoje - jam bus sunku. Visgi jam 30 metų, turi du vaikus ir yra užsukęs didelį viskio reikalą, kuris jam neša dar daugiau pinigų nei kovos.

Ar norėtumėte keltis iš lovos tam, kad gautumėte smūgius į veidą? Nemanau. Bet galbūt jis man rytoj paskambins ir pasakys: „Ką manai? Aš kovosiu kovo mėnesį“. Todėl tikrai nieko nežinau“,- kalbėjo ilgametis sportininko treneris.

REKLAMA
REKLAMA

Galiausiai J. Kavanaghas leido aiškiai suprasti, kad sutiks padėti Conorui, jeigu kova bus tikrai verta dėmesio.

„Na, jis tikrai turės mane įtikinėti. Aš jį myliu, man labai patiko visa ta kelionė, kurią mes turėjome, tačiau man reikia labai gerai žinoti „kodėl“. Gali būti kita kova su Nate'u Diazu, nes jis yra prižadėjęs tą kovą, gali būti revanšas prieš Chabibą.

Bet jeigu tai bus tik dėl to, kad „UFC nori, kad aš kovočiau prieš juos“, tai aš tiesiog palinkėsiu jam sėkmės. Jis turi žmoną, du vaikus ir aš nenoriu, kad jis sugertų daugiau smūgių, nei jam jų reikia. Chabibas jam pataikė smūgį, kurio jis niekada per visą karjerą nebuvo praleidęs. Net ir „Supermenas“ tam tikrame etape sulėtėja“,- tvirtino airis.

Conoras McGregoras MMA turnyruose kovojo 25 kartus, bei iškovojo 21 pergalę ir patyrė 4 nesėkmes.

Buvęs UFC čempionas laimėjo net 18 kovų „pasiuntęs“ priešininką į nokautą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų