REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
TV3 turės savo krepšinio komandą 3X3 (nuotr. Luko Bendinsko)

TV3 televizija pastarąjį dešimtmetį tapo tikrais krepšinio namais – ne tik yra neatsiejama krepšinio įvykių ir renginių dalis, nuolat transliuoja svarbiausias varžybas Lietuvos žiūrovams, bet ir aktyviai palaiko augančią sporto šaką – 3x3 krepšinį ir skelbia turėsianti savo komandą.

8

TV3 televizija pastarąjį dešimtmetį tapo tikrais krepšinio namais – ne tik yra neatsiejama krepšinio įvykių ir renginių dalis, nuolat transliuoja svarbiausias varžybas Lietuvos žiūrovams, bet ir aktyviai palaiko augančią sporto šaką – 3x3 krepšinį ir skelbia turėsianti savo komandą.

REKLAMA

TV3 3x3 komandoje žais Paulius Semaška, Laurynas Danielius, Medas Kuprijanovas ir Povilas Dambrauskas. Šiuo metu krepšininkai intensyviai ruošiasi antram „Hoptrans Winter Open“ žiemos sezono etapui, kuris vyks jau gruodžio 16 dieną.

„Lietuvių meilė krepšiniui yra beribė. Tuo įsitikiname kaskart matydami, kiek žiūrovų sutraukia rungtynių transliacijos. TV3 ženklas patenka į mylimiausių penketuką, mūsų televizija yra žiūrimiausia jau keturiolika metų iš eilės. Tai ne tik džiugina, bet ir įpareigoja – darome viską, kad žiūrovams pateiktume jų mėgstamą turinį, o pasinaudodami televizijos galia norime prisidėti prie gerų ir gražių dalykų populiarinimo. Vienas tokių – 3x3 krepšinis, kuris yra labai dinamiškas, įdomus, patrauklus žiūrovams žaidimas. Neabejojame, kad jis taps toks populiarus ir mylimas kaip 5x5 krepšinis ir taip pat garsins Lietuvą “, – sakė Arvydas Rimas, TV3 Kūrybos direktorius.

Tokiu pokyčiu ir įvertinimu džiaugėsi ir naujosios TV3 komandos atstovai. Jų nuomone, tokios organizacijos pasitikėjimas prideda papildomos motyvacijos.

REKLAMA
REKLAMA

„Tikrai smagu sulaukti tokio dėmesio, kuris komandą kaip reikiant nustebino. Žinoma, dabar bus daugiau atsakomybės, bet jau pirmame etape supratome, kad mūsų tikslai čia ir taip patys aukščiausi. Tikiuosi, kad TV3 pasitikėjimas mus pastūmės į priekį“, – naujaisiais rėmėjais džiaugėsi krepšininkas.

REKLAMA

„Džiaugiamės, kad likome pastebėti ir žmonės pradėjo mumis tikėtis. Dabar turėsime papildomos motyvacijos ir nenorėsime nuvilti nei jų, nei savęs“, – tikino P. Semaška.

TV3 komanda antrą etapą pasitiks su didelėmis ambicijomis. Pirmasis pasirodymas Garliavos sporto centre šiai komandai buvo sėkmingas – ji nužengė iki pat finalo ir tik jame nusileido kaimyninės Latvijos „Ghetto Basket“ ekipai.

„Įspūdžiai buvo labai geri ir tikrai esame patenkinti savo rezultatu. Turnyras buvo labai gerai organizuotas, visos komandos buvo stiprios ir su visomis reikėjo žaisti. Antrame etape kartelės leisti nesiruošiame ir sieksime dar geresnių rezultatų“, – pasakojo šios komandos narys Laurynas Danielius.

REKLAMA
REKLAMA

Komandos draugui pritarė ir kitas komandos variklis Paulius Semaška. „Įspūdžiai tik patys geriausi. Organizacija, komandų lygis ir pats renginys – super. Džiaugiamės, kad visa tai prasidėjo ir galime būti to dalimi. Dar pavyko užimti antrą vietą, tad esame patenkinti“.

Nacionalinė krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujančio 25-erių metų gynėjo P. Semaškos nuomone, antrasis „Hoptrans Winter Open“ žiemos sezono etapas Garliavoje nuo pirmojo skirsis.

„Mūsų komandai tai visiškai skirtingi etapai. Į pirmą turą vykome per daug nieko nesitikėdami ir turėdami tikslą išeiti iš grupės. Kaip matėme, žingsnis po žingsnio ėjome į priekį, o tikslai augo ir nuėjome tikrai toli. Į antrą turą vyksime visiškai kitokiomis nuotaikomis ir ambicijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš kitos pusės, kaip pasikeitė mūsų lūkesčiai, lygiai taip pat pasikeitė ir kitų komandų požiūris į mus. Būkime atviri – pirmame ture niekas iš mūsų nieko nesitikėjo ir rimtai į mus nežiūrėjo. Dabar visi bus susikaupę ir rimtai nusiteikę, bet nuo to mūsų ambicijos išlikti viršūnėje nesikeičia ir bus tik įdomiau“, – teigė Šakių „Vyčio“ krepšininkas.

Antrasis „Hoptrans Winter Open“ žiemos sezono etapas Garliavos sporto centre vyks jau gruodžio 16 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų