REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
Dainius Adomaitis (Teodoras Biliūnas/Fotobankas)

Vilniaus „Ryto“ krepšininkams Kauno „Žalgirio“ riešutas išlieka neįkandamas.

61

Vilniaus „Ryto“ krepšininkams Kauno „Žalgirio“ riešutas išlieka neįkandamas.

REKLAMA

Sostinės klubas sekmadienį išvykoje 86:95 antrą kartą šiame Lietuvos krepšinio lygos sezonu nusileido savo principiniams varžovams.

Vyriausiasis treneris Danius Adomaitis po dvikovos vykusioje spaudos konferencijoje dėkojo savo komandos sirgaliams už gausų palaikymą bei kalbėjo apie tai, jog yra būtinybė įsigyti vidurio puolėją, nes po krepšiu atsivėrė didelė spraga po Evaldo Kairio traumos.

„Kai žaidi prieš „Žalgirį“, daug dalykų yra susiję su energija. Mūsų šiandien energija buvo gerai, bet iki to laipsnio, kai ateina nuovargis, nes tada mūsų sprendimai pasidaro blogi. Žalgiriečiai kiekvieną blogą sprendimą paversdavo taškais. Kai yra didelis skirtumas, sunku sugrįžti. Viskas yra apie mūsų rotaciją ir sprendimus“, – sakė strategas.

„Ryto“ gretose karjeros mačą LKL čempionate sužaidęs Dominique‘as Suttonas pelnė 25 taškus (9/11 dvit., 2/4 trit.), atkovojo 5 kamuolius ir surinko 24 naudingumo balus.

REKLAMA
REKLAMA

Sulaukęs klausimo, ar pokalbis su krepšininkus davė vaisių, D. Adomaitis nuo komentarų susilaikė: „Bijau net kažką sakyti“.

Galiausiai sostinės ekipos strategas atidavė pagarbą gausiai į Kauną atvykusiems klubo sirgaliams.

REKLAMA

„Super, ačiū jiems. Nėra lengva. Ačiū jiems už kantrybę ir palaikymą. Turime rasti tinkamus žaidėjus ir kažkokiu būdu užsikamšyti skyles sudėtyje.

Dabar mes turime didelę skyle po krepšiu. Šiai dienai žaidžiame 7 žaidėjais ir 3 krepšininkai, kurie dar pernai rungtyniavo NKL ir dabar tai daro, nes yra jauni. Turime kuo greičiau išspręsti tą problemą“,- sakė D. Adomaitis.

Vilniaus „Ryto“ jau antradienį (gruodžio 11 d.) Italijoje laukia mūšis su Turino „Fiat“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų