REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) karjeros sezoną žaidžiantis Domantas Sabonis nepanoro praleisti dviejų iš eilės rungtynių.

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) karjeros sezoną žaidžiantis Domantas Sabonis nepanoro praleisti dviejų iš eilės rungtynių.

REKLAMA

Lietuvis nedalyvavo penktadienio akistatoje Orlande su vietos „Magic“ klubu. Indianos „Pacers“ Aukštaūgis prieš šią dvikovą apsinuodijo maistu ir buvo nuspręsta jį patausoti.

Tačiau jau sekančią dieną lietuvis žengė ant parketo namų akistatoje prieš Sakramento „Kings“, bei per 24 minutes pelnė 14 taškų ir atkovojo 6 kamuolius.

Po pergalingų rungtynių „Pacers“ komandos strategas Nate‘as McMillanas tvirtino, kad Domantas nebuvo lietęs jokio maisto pastarąsias dvi dienas.

Strategas prisipažino, kad pradžioje jaudinosi dėl lietuvio galimybių, tačiau palyginti greitai jis tapo vienu pagrindinių komandos ramsčių.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš pradžių jis greitai pajuto nuovargį, tačiau antroje pusėje padarė tikrai gerą darbą. Per rungtynes paklausiau jo, kaip jis jaučiasi ir kai gavau teigiamą atsakymą, stengiausi tuo naudotis kaip įmanoma ilgiau.

REKLAMA

Man tiesiog patiko jo pastangos. Jis žaidė fiziškai, vėl dominavome po krepšiu ir tai visada svarbu. Domas tiesiog pavargo pirmoje dalyje, tačiau jis savo kūne nieko neturėjo 48 valandas. Vis tik antroje dalyje jis atrado antrą kvėpavimą, pajėgė sužaisti 12-13 minučių atkarpą ir tapo dideliu faktoriumi rungtynėse“, – D. Sabonį gyrė N. McMillanas.

Lietuviui pagyrų už pasiaukojimą nepagalėjo ir komandos draugas Darrenas Collisonas.

„Žinojau, kad jis negali žaisti visa jėga ir labai aukojasi dėl komandos. Domantas ypač gerai sužaidė lemiamame mačo kėlinyje, bei tapo vienu pagrindinių vedlių į ekipos pergalę“,- sakė D. Collisonas.

Domantas Saonis šiame NBA sezone ant parketo vidutiniškai praleidžia 24,9 minutes. Per šį laiką lietuvis pelno 14,3 taško, atkovoja 10 kamuolių, bei atlieka 3,2 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų