REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Kovos akimrikos (nuotr. SCANPIX)

Spalio mėnesį Las Vegase vykusi metų kova tituluota airio Conoro McGregoro ir ruso Chabibo Nurmagomedovo akistata iki šiol sulaukia dėmesio.

35

Spalio mėnesį Las Vegase vykusi metų kova tituluota airio Conoro McGregoro ir ruso Chabibo Nurmagomedovo akistata iki šiol sulaukia dėmesio.

REKLAMA

Primename, kad smaugimo veiksmu kovą laimėjęs Chabibas netrukus prarado savitvardą.

Iš Dagestano kilęs kovotojas peršoko narvo tvorą ir puolė varžovo komandą. Ataka buvo nukreipta į vieną iš McGregoro trenerių Dilloną Davisą.

Tuo metu kai už narvo vyko masinės muštynės, narvo viduje taip pat įvyko incidentas.

Nurmagomedovo komandos nariai puolė ir sudavė kelis smūgius atakos nelaukusiam airiui, kai šis bandė atsigauti po pralaimėjimo.

Netrukus ginti C. McGregoro į narvą įšoko vienas iš didžiausių sportininko gerbėjų 41-erių metų airis Davidas Martinas.

REKLAMA
REKLAMA

Chaoso metu jis nusprendė nesėdėti vietoje ir pats įbėgo į narvą, bandydamas apginti savo herojų nuo Ch. Nurmagomedovo gaujos.

D. Martinas trumpai pabuvojo narve, įsitikino, kad C. McGregorui viskas gerai, bei grįžo atgal į žiūrovų vietas.

REKLAMA

Vis tik, UFC organizacijai nepraslydo pro akis neleistinas airio „pasisvečiavimas“ narve.

Pranešama, kad aistringas C. McGregoro gerbėjas nubaustas diskvalifikacija iki gyvos galvos, bei per savo gyvenimą daugiau niekada negalės lankytis UFC turnyruose.

„Jei tas vyrukas būtų pataikęs Conorui į pakaušį, tai galėjo būti mirtinas smūgis. Naktiniuose klubuose tai dažnai nutinka. Nesvarbu, tu esi Conoras, ar kas kitas, tokio tipo smūgis gali būti mirtinas bet kuriam žmogui. Maniau, kad Conoras gali būti nužudytas, todėl įbėgau į narvą. 

Aš į man skirtą diskvalifikaciją žiūriu kur kas plačiau. Tai ne tik draudimas lankytis UFC turnyruose. Tai draudimas ginti kitus, draudimas norėti taikos, draudimas daryti tinkamus dalykus.

REKLAMA
REKLAMA

Suprantu, kad neturėjau leidimo įžengti į narvą ir priimu man skirtą bausmę. Jei tam tikromis aplinkybėmis diskvalifikacijos laikas bus sutrumpintas, aš reikalausiu galimybės pasirinkti norimą vietą per kitą Conoro McGregoro kovą“, - teigė bausmę išgirdęs D.Martinas.

Primename, kad už neleistiną įsiveržimą į narvą jau sekančią dieną po kovos griežtai nubaustas buvo ir artimas Ch. Nurmagomedovo bičiulis 27-erių metų čečėnas Zubaira Tuchugovas.

Jis buvo per žingsnį nuo sugrįžimo į UFC kovas, tačiau po šio incidento visiems laikams pašalintas iš minėtos organizacijos.

Artimiausiu metu turėtų paaiškėti, kokių baudų dėl skandalingos dvikovos baigties sulauks pagrindiniai akistatos herojai Ch. Nurmagomedovas ir C. McGregoras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų