REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Ryto“ komanda šeštadienio popietę traukiniu išvyko į Kauną, kur sekmadienį 17.20 val. stos į antrą šio sezono tarpusavio mūšį LKL prieš „Žalgirį“.

Vilniaus „Ryto“ komanda šeštadienio popietę traukiniu išvyko į Kauną, kur sekmadienį 17.20 val. stos į antrą šio sezono tarpusavio mūšį LKL prieš „Žalgirį“.

REKLAMA

Sostinės klubo strategas Dainius Adomaitis prieš šią išvyką teigė nežinantis, ar sekmadienį jo komandai galės padėti vidurio puolėjas Evaldas Kairys.

Pirmąją šių klubų akistatą Vilniuje žalgiriečiai laimėjo 76:69. Tada „Ryto“ klubas sužaidė puikų mačą, tačiau D. Adomaitis mano, kad tada situacija buvo kitokia.

„Tai buvo labai seniai ir situacija žymiai pasikeitusi tiek pas mus, tiek „Žalgiryje“. Galime pasiimti drausmės aspektus, ką turėjome puolime, ką norėjome žaisti bei atakuoti, tą ir darėme. Galima pasiimti blogų momentų, kai negalima klysti, nes „Žalgiris“ klaidas paverčia taškais“,- sakė D. Adomaitis.

Daugiausia klausimų Vilniaus „Ryto“ vairininkas sulaukė apie amerikiečio Dominique Suttono žinutes socialinėje erdvėje.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad neseniai krepšininkas pasidalijo Hjustono „Rockets“ gynėjo Erico Gordono citata:

„Man tiesiog nėra linksma žaisti. Tai užknisa. Net kai sužaidžiu geras rungtynes. Tiesiog kai kurių vaikinų neišnaudojame taip, kaip derėtų“, – cituojamas E.Gordonas.

REKLAMA

Pats D. Suttonas šalia „Rockets“ gynėjo žinutės paliko mįslingą įrašą: „Jaučiuosi lygiai taip pačiai“.

Tai jau ne pirmas toks dviprasmiškas puolėjo pareiškimas. Kiek anksčiau jis tvirtino pasiilgstantis žaidimo Italijoje, kur namų arenoje visada susirinkdavo pilna salė gerbėjų.

D. Adomaitis tvirtino, kad kalbėjosi su krepšininku ir teigia, kad viskas buvo suprasta kiek klaidingai.

„Girdėjau aš, turėjome mes pokalbį su juo apie komandą. Viskas nėra taip, kaip atrodo. Aš taip suprantu. Jis sako, kad yra dalykai, kuriuos jis darė anksčiau bei toliau daro juos.

REKLAMA
REKLAMA

Mes esame profesionalus klubas. Negalime uždrausti viską, atimti telefonus ar kompiuterius. Yra vidaus taisyklės ir ribos, kurių tu negali peržengti.

Tai yra daugiau pačio krepšininko problemos. Jis yra labai emocinis ir energetinis žaidėjas, kuris į kiekvieną epizodą reaguoja labai emocingai. Buvo privačios situacijos, bet jos buvo išspręstos“,- teigė D. Adomaitis.

Vis tik, treneris galiausiai prasitarė, kad D. Suttono ateitį klube gali nulemti artimiausios rungtynės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų